babyjogger sikkerhedbøjle City Tour 2
Pris
269 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A293597

EAN: 047406161768

babyjogger sikkerhedbøjle City Tour 2
City Tour 2 - Sikkerhedsbøjle. Speviel til City Tour® 2 klapvogn. Den polstrede Baby Jogger ® City Tour® 2 Sikkerhedsbøjle er tryg og komfortabel, samt hjælper Dit barn til at have noget at hold ved når i er på tur. Den kan endda blive sidde på vogne når den skal foldes sammen. Så det ikke er nødvendigt at fjerne den, når i er på tur. Det fastgøres med et enkelt klik og er fantastisk til at hænge legetøj op, så dit barn aldrig kommer til at kedesig. Let at rengøre takket være det aftagelige, maskinvaskbare omslaget.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Kundeservice både før og efter købet!

Giver artikelteksten ikke svar på alle dine spørgsmål, vil vi gerne prøve på at få fat i de ønskede informationer. Kontakt os med dine spørgsmål.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: babyjogger sikkerhedbøjle City Tour 2
4.5
5 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 4
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

babyjogger sikkerhedbøjle City Tour 2
babyjogger sikkerhedbøjle City Tour 2
269 kr