Erstatningsforslag til udsolgte produkter

babyGO Rejseseng Groovy Grey
p.t. udsolgt
Pris
1.016 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A299478

EAN: 4260332054829

babyGO Rejseseng Groovy Grey
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Kendt soveplads til baby
Når du rejser, på ferie eller bare besøger bedstemor og bedstefar - selv når det er på farten, har barnet brug for et velkendt sted at hvile og sove. Groovy rejsesengen fra babyGO kombinerer soveværelse og legeplads i en.

BabyGO Rejseseng Groovy er udstyret med en glide og en madras af høj kvalitet. Den er komfortabel i noget som barneseng derhjemme. Uanset hvor det er sat op, vil den lille skat finde den sædvanlige sikkerhed og kan sove sikkert, roligt og afslappet. Hvis barneseng ikke er nødvendig, eller hvis den skal transporteres, kan den foldes sammen kompakt for at spare plads. Leveringsomfanget inkluderer også en transportpose. Det beskytter den mobile barneseng og gør det samtidig lettere at transportere.

Intet værktøj kræves til samlingen. Robuste samlinger muliggør sikker og nem opsætning. I et øjeblik blinker det til en mobil legeplads eller en seng til en afslappende lur. Selv små børn vil være uafhængige: Med en stor glide kan barnet kravle ud af eller ind i rejsesengen alene. Slippen åbnes eller lukkes med en perifer og robust lynlås.

produktdetaljer:
  • Meget enkel konstruktion
  • Stabil ramme med træben
  • Meshstof, så barnet kan se igennem
  • Blød polstring allround
  • Bærepose inkluderet
Tekniske detaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 108 x 55 x 74 til 88 cm
  • Mål liggende overflade (længde x bredde): 106 x 76 cm
  • Vægt: 10 kg
  • Materialeovertræk: 70% polyester 30% bomuld
  • Betrækkene er aftagelige og vaskbare
levering: Rejseseng Groovy inklusive madras og bærepose

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers