BabyDan Flex XL beskyttelsesskærm sort
-15%
Variant:
 • BabyDan sikkerhedsafskærmning Flex M sort
 • Baby Dan Sikkerhedsgitter FLEX L Sort
 • BabyDan Flex XL beskyttelsesskærm sort
 • Baby Dan Flex XXL Gitter Sort

Vejl. pris¹
1.265 kr
Pris
1.069 kr
Fri fragt
Du sparer
196 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A280541

EAN: 5705548028022

BabyDan Flex XL beskyttelsesskærm sort
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Du kan sikre din pejs eller komfur med Flex XL beskyttelsesskærmen fra Baby Dan ®.

De enkelte sektioner kan placeres frit - selv dørafsnittet. Sektionerne kan derfor arrangeres på den måde, der er bedst for rummet. Flex XL er perfekt til pejse på en lige aden væg såvel som ovne i et hjørne.

Flex er et meget fleksibelt system af elementer, som du kan sammensætte efter behov. Flex beskyttelsesgitteret kan bruges foran trapper eller brede døråbninger, som en rumdeler eller som beskyttelse mod pejsen eller komfuret.

Når du køber en Park-A-Kid legeplads til dit barn, kan den konverteres til en beskyttende skærm ved at tilføje vægbeslag, når du ikke længere har brug for kravlegården.

Flex XL beskyttelsesgitter Grundrist - kan udvides til uendeligt.

produktoplysninger:
 • Ekstra bred dør
 • Kan åbnes med en hånd af en voksen
 • Let at montere - alt det nødvendige til installation er inkluderet i emballagen
 • Kan monteres og forlænges efter behov - Endnu mere end en dørsektion kan tilføjes
 • Flex XL pejsrist består af en ekstra bred dørsektion, to brede sektioner og to smalle sektioner - væg beslag er inkluderet
Tekniske detaljer:
 • Farve: Sort
 • højde: 71 cm
 • Materiale: Metal l
 • Passer i åbninger fra 90 til 270 cm
Bemærk: Yderligere sektioner er tilgængelige separat.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

BabyDan

Baby Dan - Det sikre valg til dit barn

Baby Dan er en dansk virksomhed fra Låsby og blev grundlagt i 1947 af Øjvind og Elna Andersen. Virksomheden producerer og leverer sikkerhedsprodukter, tekstiler samt møbler og meget andet udstyr til børn i alderen 0-5 år. Baby Dan eksporterer mere end 90% af produktionen, er ISO 14001 miljøcertificerede og medlem af Global Safety Cooperation. Med udgangspunkt i kerneværdierne tryghed, opfindsomhed og ansvarlighed, er Baby Dan synonym med de højeste kvalitets- og sikkerhedsmæssige standarder. Hos Baby Dan tages ansvaret som producent alvorligt og der er høj fokus på, at fremstille løsninger som du og dit barn kan være 100% trygge ved. Næste år er det 50 år siden, at firmaet lancerede deres første sikkerhedsgitter.  

Baby Dans historie

Baby Dan blev oprindeligt grundlagt under navnet Øjvind Andersen og i begyndelsen blev der primært produceret dukkevogne. Flere produkter kom til i løbet af årene, blandt andet et specielt sengegitter som blev særligt populært. Senerehen fik sønnen den ide at viderudvikle det popuælære sengegitter, således at gitteret også kunne anvendes ved døre, trapper og vinduer. I 1968 kom det første sikkerhedsgitter i omløb. I 1983 blev grossistfirmaet Baby Dan Aps etableret, grundet den store udvikling og deres bredde sortiment.

Virksomhedens mission samt vision

De har en vision om, at være verdens førende leverandør af sikkerhedsudstyr til børn i alderen 0-5 år samt om at være en væsentlig aktør i Skandinavien hvad angår funktionelle produkter til børn i alderen 0-5 år. Hos Baby Dan finder man et bredt samt dybt sortiment, idet de tilbyder forskellige produkter inden for blandt andet møbler, home safety og sikkerhedsgitre. Der arbejdes på at skabe et sikkert miljø, hvor børn bor og lege, med fokus på sikkerhed, funktionalitet, kvalitet og design.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: BabyDan Flex XL beskyttelsesskærm sort
5
291 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 242
 
4 stjerner
| 46
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 2
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

BabyDan Flex XL beskyttelsesskærm sort
BabyDan Flex XL beskyttelsesskærm sort
Vejl. pris¹ 1.265 kr
1.069 kr