babybay Sengerand Maxi/boxspring stjernemix sand/bær
p.t. udsolgt

babybay Sengerand Maxi/boxspring stjernemix sand/bær

  • Leveringstid: Artiklen er i øjeblikket udsolgt
  • Forsendelsesfrit fra 500 kr

229 kr
165 kr
Pris inkl. moms
Du sparer 64 kr

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A204516

babybay Sengerand Maxi/boxspring stjernemix sand/bær

En sengerand sørger for at sengen forvandles til en rigtig dejlig og tryg "rede". Især hvis der ellers er fare for trækluft kan en sengerand anbefales.

Sengeranden monteres nemt ved hjælp af sløjfer.

Materiale & vedligeholdelse:
  • Betræk 100 % bomuld
  • Fyldmateriale 100 % polyester
  • Rengøring: Kan tåle vask i hånden, tåler ikke maskinvask
  • Passer til maxi, boxspring og comfort

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Babybay

Babybay sideseng – Tryghed og nærvær for både børn og voksne

Babybay sidesenge kan påsættes til forældresengen og byder dermed på sammenvær og tryghed. Herudover er det også praktisk med hensyn til amning og trøstning af barnet. Alle Babybays produkter er særdeles brugervenlige og komfortable for babyer/småbørn, hvilket sikrer de bedste vilkår for en god nattesøvn. Derudover er Babybay kendt for at være miljøbevidste samt for deres brug af naturlig bøgeskov, som garanterer en bæredygtig produktion. Samtidig er alle Babybays produkter udførligt testet for skadelige stoffer. Nedenfor ser du vores udvalg af Babybay produkter.