babybay Rede slange Organic Cotton rose stars hvid 180 cm
Bæredygtig

babybay Rede slange Organic Cotton rose stars hvid 180 cm


Variant:
  • babybay Rede slange Organic Cotton rose stars hvid 180 cm
  • babybay Rede slange Organisk bomuld n lysegrå stjerner hvid 180 cm
  • babybay Rede Snake Organic Cotton hvid 180 cm

Pris
265 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A277577

EAN: 4260472556337

babybay Rede slange Organic Cotton rose stars hvid 180 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Alle begyndelser er vanskelige - dette gælder ofte for din babys søvn. Mange børn sover bedst på deres sider. Det er her babybay-slangrosstjerner hjælper: ikke for tæt fyldt, så det er behageligt blødt og formbart at støtte babyens ryg og ikke så omfangsrigt som en ammepude (men stadig god at bruge som sådan). Rejseslangen beskytter også mod hårde tråde i sengen eller pinden og mod kanter på omklædningsbordet. Når det ikke længere er nødvendigt i sengen, fungerer det som en blød legekammerat eller trækstop.

Produktdetaljer:
  • Mål: ca. 180 x 9 cm
  • Materiale: 100% organisk bomuld
  • Påfyldning: 100% polyester
  • Vaskbar ved 40 ° C
  • Testet til skadelige stoffer og certificeret i henhold til ""Standard 100 af OEKO-TEX® Confidence in Textiles"", produktklasse 1 til babyer (12.0.03346)
"

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Babybay

Babybay sideseng – Tryghed og nærvær for både børn og voksne

Babybay sidesenge kan påsættes til forældresengen og byder dermed på sammenvær og tryghed. Herudover er det også praktisk med hensyn til amning og trøstning af barnet. Alle Babybays produkter er særdeles brugervenlige og komfortable for babyer/småbørn, hvilket sikrer de bedste vilkår for en god nattesøvn. Derudover er Babybay kendt for at være miljøbevidste samt for deres brug af naturlig bøgeskov, som garanterer en bæredygtig produktion. Samtidig er alle Babybays produkter udførligt testet for skadelige stoffer. Nedenfor ser du vores udvalg af Babybay produkter.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: babybay Rede slange Organic Cotton rose stars hvid 180 cm
4.5
30 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 22
 
4 stjerner
| 4
 
3 stjerner
| 4
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

babybay Rede slange Organic Cotton rose stars hvid 180 cm
babybay Rede slange Organic Cotton rose stars hvid 180 cm
265 kr