babybay ® rede perlegrå stjerner hvid
babybay ® rede perlegrå stjerner hvid
Variant:

Pris
446 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A288045

EAN: 4260472555576

babybay ® rede perlegrå stjerner hvid
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Dækket på alle sider føles babyen sikker og sikker i babybay ® Cuddle Nest, ligesom i mummys mave. Det koselige bløde, åndbare ydre stof lavet af 100% bomuld og påfyldningen af ??hypoallergen silikoneuld giver en optimal atmosfære.
Takket være den bløde base og stabile sidevalser giver det din baby en følelse af sikkerhed og beskytter mod ukontrolleret rullende - et absolut plus i sikkerhed og komfort!
Babybay ® Cuddle Nest kan bruges på mange forskellige designmåder, f.eks. i babybay ®, barnevogn, legeplads eller på sofaen.

Baby reden har også en lynlås til let at fjerne den polstrede liggende overflade og kan derefter vaskes op til 40 ° C. Et knapbart låg til den liggende overflade lavet af 100% organisk bomuld fås separat og giver hygiejnisk beskyttelse. Størrelsen på babybay ® kosebol kan justeres efter ønske med de integrerede stropper.

Tekniske detaljer:
  • Mål: (længde x bredde x højde) 90 x 50 x 13 cm
  • Yderstof: 100% bomuld
  • Påfyldning: 100% polyester
  • Maskinvaskbar op til 40 ° C blid
produktoplysninger:
  • Design vendbar
  • Størrelse justerbar
  • Testet for skadelige stoffer
  • Certifikat ""Tillid til tekstiler"" i henhold til Ökotex-Standard 100 klasse 1 for babyer (12.0.03346 )
"

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Babybay

Babybay sideseng – Tryghed og nærvær for både børn og voksne

Babybay sidesenge kan påsættes til forældresengen og byder dermed på sammenvær og tryghed. Herudover er det også praktisk med hensyn til amning og trøstning af barnet. Alle Babybays produkter er særdeles brugervenlige og komfortable for babyer/småbørn, hvilket sikrer de bedste vilkår for en god nattesøvn. Derudover er Babybay kendt for at være miljøbevidste samt for deres brug af naturlig bøgeskov, som garanterer en bæredygtig produktion. Samtidig er alle Babybays produkter udførligt testet for skadelige stoffer. Nedenfor ser du vores udvalg af Babybay produkter.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: babybay ® rede perlegrå stjerner hvid
4.5
33 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 23
 
4 stjerner
| 7
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

babybay ® rede perlegrå stjerner hvid
babybay ® rede perlegrå stjerner hvid
446 kr