babybay ® Nest slange Flettet Rosé / alle modeller
babybay ® Nest slange Flettet Rosé / alle modeller

babybay ® Nest slange Flettet Rosé / alle modellerPris
277 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A308612

EAN: 4260472559727

babybay ® Nest slange Flettet Rosé / alle modeller
Den dejligt bløde nestslange som en ideel ledsager om natten og om dagen - Med kærligt håndarbejde er de tre små nestslanger vævet til et smukt helhedsbillede.

Reden slange giver en pålidelig beskyttelse mod træk og sikrer dermed en fredelig soveatmosfære.
Med sin behageligt bløde jerseyoverflade af kæmmet bomuld beskytter den din skat mod tremmesengens træramme. Reden er rigeligt fyldt med allergivenlig silikoneuld, så den er ikke for blød, men heller ikke for hård, og forbliver stabil i sin form.
Fyldet af høj kvalitet og overfladen af 100 % bomuld er af højeste kvalitet og sikrer både sikkerhed og komfort for dit barn.

Desuden er nestormen alsidig - uanset om den ligger i vuggestuen, i kravlegården, til at nusse eller om dagen som legekammerat, tilpasser den sig alle omstændigheder takket være sin fleksibilitet. Sammenrullet og fastgjort med de medfølgende bånd er den også perfekt egnet som siddepude.

Tekniske detaljer:
  • Mål: længde x bredde x højde: 180 x 13 x 13 x 13 cm.
  • Materiale: 100% bomuld
  • Fyld: 100% polyester
  • Kan vaskes ved op til 40 °C (skånsomt program)
  • Testet for skadelige stoffer og certificeret i henhold til "Standard 100 by OEKO-TEX® Confidence in Textiles", produktklasse 1 for babyer (12.0.03346)
Produktdetaljer:
  • Vævet Design - Med kærligt håndarbejde er de tre små rede-slanger vævet ind i et smukt helhedsbillede
  • Blød beskyttelse - Nestormen er rigeligt fyldt med antiallergisk, formstabil og blød silikoneuld og giver en pålidelig beskyttelse mod træk og skaber dermed en fredelig soveatmosfære.
  • Kæmmet bomuld - Den kæmmede bomuldsoverflade er af højeste kvalitet og giver en behagelig blød fornemmelse på huden.
  • Alsidig - Uanset om det er i vuggestuen, kravlegården eller som legekammerat, gør Nest Snake's fleksibilitet den alsidig. Den er rullet sammen og fastgjort med de medfølgende bånd og er ideel som siddepude.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Babybay

Babybay sideseng – Tryghed og nærvær for både børn og voksne

Babybay sidesenge kan påsættes til forældresengen og byder dermed på sammenvær og tryghed. Herudover er det også praktisk med hensyn til amning og trøstning af barnet. Alle Babybays produkter er særdeles brugervenlige og komfortable for babyer/småbørn, hvilket sikrer de bedste vilkår for en god nattesøvn. Derudover er Babybay kendt for at være miljøbevidste samt for deres brug af naturlig bøgeskov, som garanterer en bæredygtig produktion. Samtidig er alle Babybays produkter udførligt testet for skadelige stoffer. Nedenfor ser du vores udvalg af Babybay produkter.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: babybay ® Nest slange Flettet Rosé / alle modeller
4.5
75 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 58
 
4 stjerner
| 12
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 2
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

babybay ® Nest slange Flettet Rosé / alle modeller
babybay ® Nest slange Flettet Rosé / alle modeller
277 kr