babybay Madras UltraFresh til Maxi / Boxspring Grøn

babybay Madras UltraFresh til Maxi / Boxspring Grøn


599 kr
Pris
489 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
110 kr-18%
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produkter fra serien babybay madras Maxi / Maxi Advance / Boxspring

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A265197

EAN: 4260472557068

babybay Madras UltraFresh til Maxi / Boxspring Grøn
Den høje kvalitet madras babybay® Ultrafresh Wave sikrer en afslappende sovekomfort. Det innovative hygiejnebetræk på babybay forhindrer effektivt gennemtrængning af fugt men er luftgennemtrængelig - du behøver altså ingen yderlig vandtæt overflade. Du behøver inget yderligere vandafvisende underlag. De naturlige æteriske essenser fra babybay® Ultrafresh Wave lavet af lavendel og eukalyptus, sørger for det mentale og fysiske velvære og sikrer således en dyb, afslappende babysøvn. Den eksklusive efterbehandling og FreshCELL komfortskumkernen beskytter din baby effektivt og permanent mod skadedyr som støvmider, møl eller myg. De vertikale klimakanaler i gel- og komfortskumkernen sørger for forhøjet luftcirkulation og tilpasses eksakt til ventilationsspalterne i babybay liggefladen. Jo bedre forsyning af ilt jo mindre ophobning af varme . Komfortskumkernen tilpasser sig ved betrækket i stjernedesignet, ideelt til dit barns kropsform, har en støtteeffekt og sikrer således en dyb, lang, afslappende og drømmeagtig babysøvn. Betrækket kan let fjernes når som helst takket være den tredobbelte lynlås og kan vaskes op til 60 ° C. Forurenende stof testet og tildelt "Textile Trust" certifikat ifølge Ökotex standard 100 Class 1 for babyer (12.0.03346).

Produktdetaljer:
 • Mål: 49,5 x 89 x 6 cm
 • Materiale betræk: 61 % polyester, 39 % bomuld
 • Materiale fyld: Åbenporet, åndbart, todelt komfort- og gelskumkerne med vertikale klimakanaler.
 • Tilpasses liggeflade
 • Antibakteriel og mide frit sovemiljø
 • Bølgekontur for optimal liggekomfort og yderligere horisontal luftning.
 • Betræk med stjerne quiltning
 • Blødt, vatteret og åndbar hygiejnebetræk med fugtbeskyttelsesfunktion og olieessenser af lavendel og eukalyptus
 • Egnet til allergikere
 • Aftageligt ved tresidet lynlås
 • Vaskbar op til 60 °C
 • Skadestof testet og tildelt "Textile Trust" certifikat ifølge Ökotex standard 100 Class 1 for babyer (12.0.03346).
 • Passer til BabyBay sidesengen Maxi/Boxspring

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Babybay

Babybay sideseng – Tryghed og nærvær for både børn og voksne

Babybay sidesenge kan påsættes til forældresengen og byder dermed på sammenvær og tryghed. Herudover er det også praktisk med hensyn til amning og trøstning af barnet. Alle Babybays produkter er særdeles brugervenlige og komfortable for babyer/småbørn, hvilket sikrer de bedste vilkår for en god nattesøvn. Derudover er Babybay kendt for at være miljøbevidste samt for deres brug af naturlig bøgeskov, som garanterer en bæredygtig produktion. Samtidig er alle Babybays produkter udførligt testet for skadelige stoffer. Nedenfor ser du vores udvalg af Babybay produkter.

Vores Topsellers

babybay Madras UltraFresh til Maxi / Boxspring Grøn
babybay Madras UltraFresh til Maxi / Boxspring Grøn
599 kr
489 kr