babybay Madras Classic Cotton Soft til Mini/Midi

babybay Madras Classic Cotton Soft til Mini/Midi


Pris
218 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produkter fra serien babybay madras Mini / Midi

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A265135

EAN: 4260472557099

babybay Madras Classic Cotton Soft til Mini/Midi
Snoozing, spark, sved - madrassen i din babys seng skal udholde meget stress. Vores gennemprøvede klassiske babybay® Classic Cotton Soft med den robuste babybay® kvalitet har det hele. Åndbar madras med skumstofkerne. Madrassen byder på optimal luftcirkulation og forebygger dermed varmeophobning. Komfortskumkernen tilpasser sig ved betrækket i stjernedesignet, ideelt til dit barns kropsform, har en støtteeffekt og sikrer således en dyb, lang, afslappende og drømmeagtig babysøvn. Bomuldsbetrækket er aftageligt takke være en lynlås og kan vaskes op til 40 ° C. babybay® Classic Cotton Soft - til en sund, fredelig babysøvn. Forurenende stof testet og tildelt "Textile Trust" certifikat ifølge Ökotex standard 100 Class 1 for babyer (12.0.03346).

Produktdetaljer:
  • Mål: 39,5 x 81 x 5 cm
  • Matriale betræk: 100 % bomuld
  • Materiale fyld: Åben pore, høj kvalitet og åndbar komfortskumkerne
  • Betrækket er aftageligt via lynlås
  • Tåler maskinvask ved 40 °C
  • Strygning: lav temperatur
  • Forurenende stof testet og tildelt "Textile Trust" certifikat ifølge Ökotex standard 100 Class 1 for babyer (12.0.03346).
  • Passer til BabyBay sidesengen Mini/Midi

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Babybay

Babybay sideseng – Tryghed og nærvær for både børn og voksne

Babybay sidesenge kan påsættes til forældresengen og byder dermed på sammenvær og tryghed. Herudover er det også praktisk med hensyn til amning og trøstning af barnet. Alle Babybays produkter er særdeles brugervenlige og komfortable for babyer/småbørn, hvilket sikrer de bedste vilkår for en god nattesøvn. Derudover er Babybay kendt for at være miljøbevidste samt for deres brug af naturlig bøgeskov, som garanterer en bæredygtig produktion. Samtidig er alle Babybays produkter udførligt testet for skadelige stoffer. Nedenfor ser du vores udvalg af Babybay produkter.

Vores Topsellers

babybay Madras Classic Cotton Soft til Mini/Midi
babybay Madras Classic Cotton Soft til Mini/Midi
218 kr