Baby Dan Park-A-Kid Kravlegård sort
-29%
Variant:
  • Baby Dan Park-A-Kid Kravlegård Hvid
  • Baby Dan Park-A-Kid Kravlegård sort

Vejl. pris¹
1.631 kr
Pris
1.156 kr
Fri fragt*
Du sparer
475 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A142954

EAN: 5705548028152

Baby Dan Park-A-Kid Kravlegård sort
Baby Dan® Park-A-Kid Kravlegård blev udviklet som enestående koncept og forener flere funktioner i en.

Det store afsnit til døren mulig gør hurtig og ukompliceret adgang til kravlegården. Så længe dit barn er sikkert og bekvemt i kravlegården har du hænderne fri til at ordne andre ting. Når det ikke er nødvendigt med kravlegården, kan kravlegården nemt forvandle sig til sikkerhedsgitter.

Med separat tilgængelige vægbeslag kan gitteret også benyttes som sikkerhedsgitter ved trappe, kamin eller i dør. Gitteret kan udvides efter ønske. Den har ekstra brede elementer og dør, så den er mere praktisk at benytte.

Produkt-Highlights:
  • Inkluderet i leveringen: 1 dør, 4 brede sektioner og 1 kravlegårds indlæg med bløde, polstrede kanter
  • Mange tilpasningsmuligheder
  • Kan forlænges efter behov
Tekniske detaljer:
  • Farve: Sort
  • Højde: 71 cm
  • Omkreds: 365 cm
BEMÆRK: Indlægget kan også benyttes som legetæppe. Den praktiske grå farve passer ser godt ud og passer overalt.

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

BabyDan

Baby Dan - Det sikre valg til dit barn

Baby Dan er en dansk virksomhed fra Låsby og blev grundlagt i 1947 af Øjvind og Elna Andersen. Virksomheden producerer og leverer sikkerhedsprodukter, tekstiler samt møbler og meget andet udstyr til børn i alderen 0-5 år. Baby Dan eksporterer mere end 90% af produktionen, er ISO 14001 miljøcertificerede og medlem af Global Safety Cooperation. Med udgangspunkt i kerneværdierne tryghed, opfindsomhed og ansvarlighed, er Baby Dan synonym med de højeste kvalitets- og sikkerhedsmæssige standarder. Hos Baby Dan tages ansvaret som producent alvorligt og der er høj fokus på, at fremstille løsninger som du og dit barn kan være 100% trygge ved. Næste år er det 50 år siden, at firmaet lancerede deres første sikkerhedsgitter.  

Baby Dans historie

Baby Dan blev oprindeligt grundlagt under navnet Øjvind Andersen og i begyndelsen blev der primært produceret dukkevogne. Flere produkter kom til i løbet af årene, blandt andet et specielt sengegitter som blev særligt populært. Senerehen fik sønnen den ide at viderudvikle det popuælære sengegitter, således at gitteret også kunne anvendes ved døre, trapper og vinduer. I 1968 kom det første sikkerhedsgitter i omløb. I 1983 blev grossistfirmaet Baby Dan Aps etableret, grundet den store udvikling og deres bredde sortiment.

Virksomhedens mission samt vision

De har en vision om, at være verdens førende leverandør af sikkerhedsudstyr til børn i alderen 0-5 år samt om at være en væsentlig aktør i Skandinavien hvad angår funktionelle produkter til børn i alderen 0-5 år. Hos Baby Dan finder man et bredt samt dybt sortiment, idet de tilbyder forskellige produkter inden for blandt andet møbler, home safety og sikkerhedsgitre. Der arbejdes på at skabe et sikkert miljø, hvor børn bor og lege, med fokus på sikkerhed, funktionalitet, kvalitet og design.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Baby Dan Park-A-Kid Kravlegård sort
4.5
27 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 21
 
4 stjerner
| 4
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Baby Dan Park-A-Kid Kravlegård sort
Baby Dan Park-A-Kid Kravlegård sort
Vejl. pris¹ 1.631 kr
1.156 kr