AXKID Sædebetræk til følgesæde
Vejl. pris¹
399 kr
Pris
379 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A370491

EAN: 7350057587850

AXKID Sædebetræk til følgesæde
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Produktdetaljer:
 • Beskytter barnestolen mod snavs og reducerer varmeabsorption, når den udsættes for sollys.
 • Fremstillet af miljøvenligt materiale, indeholder ingen skadelige stoffer
 • Kan let trækkes over sædet
 • Blød og behagelig følelse
 • Hjælper dit barn med at regulere sin kropstemperatur på varme dage
 • Kølende bambusstof reducerer varmeabsorption og beskytter mod snavs og pletter
Materiale og pleje:
 • Materiale: 70 % bambus, 25 % bomuld, 5 % spandex
 • Plejeanvisninger: Kan vaskes i maskine ved 30°C
 • Vask venligst betrækket før første brug
 • Du kan også farve coveret for at tilpasse det efter dine ønsker
Kompatibilitet:
 • AXKID Børnesæde Bigkid 2
 • AXKID Børnesæde Bigkid 2 Premium

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

AXKID

Sikkerhed, kvalitet og komfort uden kompromis!

Det svenske mærke AXKID har siden deres grundlæggelse i 2009 i Göteborg produceret innovative autostole, som altid lever op til de aktuelle og højeste sikkerhedsstandarder på markedet. Således kan du altid være sikker på, at en autostol fra AXKID lever op til den nyeste version af EU-normen ECER44. Derudover er AXKID et ambitiøst samt passioneret mærke, som er kendt for enestående funktioner, tekniske innovationer og en fremragende komfort til både børn og forældre. Det helt specielle ved AXKID er deres prioritering af bagudvendte autostole, også kaldt reboardere, som er den foretrukne autostolsmodel i Skandinavien. Endvidere indgår AXKID i et tæt samarbejde med den svenske bilindustri, hvilket gør det muligt for virksomheden, at være opdateret til enhver tid, dele vigtig viden, informationer samt erfaringer. Mærkets fremragende kvalitet, sikkerhedsgaranti og filosofi gør dem værdsat på det internationale marked, hvor de har sikret sig en betydningsfuld position, som en pålidelig og nyskabende virksomhed. Derudover går pris og kvalitet hånd i hånd hos AXKID, hvilket betyder at du som kunde kan være sikker på at få den bedste kvalitet og den nyeste standard, når du vælger dette mærke. AXKID producerer i regelmæssige mellemrum autostole til forskellige alders- og vægtsgrupper, herunder for eksempel de populære reboardere Minikid, Rekid, Wolmax, m.m. som du kan finde på pinkorblue.dk.

Vores Topsellers

AXKID Sædebetræk til følgesæde
AXKID Sædebetræk til følgesæde
Vejl. pris¹ 399 kr
379 kr