AXKID Reboarder autostol Modukid i-Size Sky Grey
Variant:
 • AXKID Børnesæde Modukid i-Size Skaldyr
 • AXKID Reboarder autostol Modukid i-Size Sky Grey

Vejl. pris¹
2.249 kr
Pris
2.127 kr
Fri fragt*
Du sparer
122 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A330961

EAN: 7350057584507

AXKID Reboarder autostol Modukid i-Size Sky Grey
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Lige til hverdagsbrug i familien
Den eneste i-Size autostol i verden, der automatisk tilpasser sig barnets længde og størrelse.

AXKID Modukid-sædet er godkendt til småbørn fra 61 til 105 cm og en vægt på op til 18 kg, hvilket svarer til en alder på ca. 4 år. Den justerbare base med 6 positioner AXKID Modukid Base sikrer, at dit barn kan sidde komfortabelt i alle aldre. Fordi du kan montere barnestolen på en pladsbesparende måde til mindre børn eller vælge mere benplads til de større børn, så dit barn kan køre baglæns så længe som muligt. Barnestolssystemet passer i både store og mindre biler. Isofix -beslaget har 4-vejs justerbare låsearme, der sikrer en stabil og sikker forankring af barnestolen i bilen. Isofix -monteringen er udstyret med farveindikatorer og et akustisk sikkerhedssystem for støttebenet, som giver dig feedback om, hvorvidt sædet er blevet monteret korrekt.

Sædet har også en unik hovedstøtte og en unik selesystemfunktion. Når du spænder dit barn fast, trækkes hovedstøtten og skulderremmene automatisk og samtidig til den korrekte højde. Den ergonomiske nakkestøtte af Memory skum giver dit barn maksimal komfort. Vi har udviklet Sleep-Well-systemet for at opnå en behagelig hvilestilling, der beskytter dit barns ryg og nakke. Dette giver dig mulighed for at indstille sædet til 3 forskellige sidde- og hvilepositioner, selv under kørslen. AXKID Modukid-sædet er udstyret med den innovative sidekollisionsbeskyttelse ASIP ( AXKID Side Impact Protection ). Den er udviklet i samarbejde med et anerkendt ulykkesinstitut i Tyskland og giver dit barn den bedst mulige beskyttelse i tilfælde af en sidekollision. ASIP skal anvendes på den side af autostolen, der vender ud mod bildøren. ASIP er ikke påkrævet, hvis autostolen anvendes midt på bagsædet.

Enkel og hurtig installation i kun to trin
Passer på en pladsbesparende måde eller med masser af benplads til dit barn, så dit barn kan køre bagudvendt så længe som muligt. Sleep Well-system, 3-vejs justerbar, selv under kørsel.

Yderligere oplysninger om produktet:
 • En del af barnestolssystemet fra 0 til 4 år
 • Pladsbesparende installation eller med masser af benplads, så større børn kan køre baglæns i længere tid
 • Justerer sig automatisk til barnets længde og størrelse
 • Blød polstring for maksimal komfort og aftageligt hovedstøttebetræk
 • Leveres med aftagelig hovedstøttereduktion til mindre børn
 • Ultra-stabil installation, Isofix base kan justeres i længden i 4 trin
 • Hurtig og nem installation i kun to trin
 • Sikkerhedsindikatorer viser korrekt fastgørelse
 • Sleep-Wall-System, også justerbar under kørsel
 • Ekstra beskyttelse mod sidekollision takket være AXKID Side Impact Protection
 • Passer i små og store biler
Tekniske detaljer:
 • Vægt barnestol: 7,5 kg
 • Mål (bredde x højde x dybde): 43 x 62 x 52 cm
 • Isofix : Kun med AXKID Modukid Base (sælges separat)
AXKID Modukid Base er ikke inkluderet i leveringsomfanget.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld!

Læs mere her.

Mærke

AXKID

Sikkerhed, kvalitet og komfort uden kompromis!

Det svenske mærke AXKID har siden deres grundlæggelse i 2009 i Göteborg produceret innovative autostole, som altid lever op til de aktuelle og højeste sikkerhedsstandarder på markedet. Således kan du altid være sikker på, at en autostol fra AXKID lever op til den nyeste version af EU-normen ECER44. Derudover er AXKID et ambitiøst samt passioneret mærke, som er kendt for enestående funktioner, tekniske innovationer og en fremragende komfort til både børn og forældre. Det helt specielle ved AXKID er deres prioritering af bagudvendte autostole, også kaldt reboardere, som er den foretrukne autostolsmodel i Skandinavien. Endvidere indgår AXKID i et tæt samarbejde med den svenske bilindustri, hvilket gør det muligt for virksomheden, at være opdateret til enhver tid, dele vigtig viden, informationer samt erfaringer. Mærkets fremragende kvalitet, sikkerhedsgaranti og filosofi gør dem værdsat på det internationale marked, hvor de har sikret sig en betydningsfuld position, som en pålidelig og nyskabende virksomhed. Derudover går pris og kvalitet hånd i hånd hos AXKID, hvilket betyder at du som kunde kan være sikker på at få den bedste kvalitet og den nyeste standard, når du vælger dette mærke. AXKID producerer i regelmæssige mellemrum autostole til forskellige alders- og vægtsgrupper, herunder for eksempel de populære reboardere Minikid, Rekid, Wolmax, m.m. som du kan finde på pinkorblue.dk.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: AXKID Reboarder autostol Modukid i-Size Sky Grey
4.5
6 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 4
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

AXKID Reboarder autostol Modukid i-Size Sky Grey
AXKID Reboarder autostol Modukid i-Size Sky Grey
Vejl. pris¹ 2.249 kr
2.127 kr