Aquabeads © starter s't stjerne perler
Pris
148 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A294275

EAN: 5054131316016

Aquabeads © starter s't stjerne perler
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Aquabeads - denne originale siden 2004! De nye Aquabeads stareperler har en unik stjerneformet perleform, der er Aquabeads kompatibel med alle andre. De er perfekte til at oprette et eksempel og fluffy frakke til et dyr eller blot til at skabe kun en detaljeret design.

Starts'ttet valgte den innovative vippebakke, en stjernekugleopbevaringsboks, en spr ›jte, 2-i-1 perleplukker / perleblyant, over 1.000 farverige h † ndv’rksperler i 24 farver og matchende motivskabeloner. Perlerne Aquabeads forbinder magisk - svarende til strygejern. Forskellen: h † ndv'rk uden strygning og kun ved at spr ›jte vand. Velegnet til b ›rn fra 4 † r.

produktdetaljer:
  • Emballeringsm † l (LxBxH): 25 cm x 25 cm x 8 cm
  • Leveringsomfang: Flip Bakke, en stjerne perleopbevaringsboks, en spr ›jte, 2-i-1 perle picker / perle pen, over 1.000 farverige perler i 24 farver og matchende motivskabeloner
  • Alder: fra 4 † r

Opm'rksomhed
Ikke egnet til b ›rn under tre † r. Indeholder sm † dele, der kan sluges. Risiko for kv'lning!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Aquabeads © starter s't stjerne perler
148 kr