Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Alvi ® Thermo Koalas bold sovepose World
Alvi ® Thermo Koalas bold sovepose World
p.t. udsolgt
Bæredygtig
Størrelsesguide Efterspørg størrelsen

Pris
270 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A324641

Alvi ® Thermo Koalas bold sovepose World
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Thermo Ball sovepose - En blød og nuttet sovepose med masser af bevægelsesfrihed.
En fantastisk sovepose lavet af økologisk bomuld med et fyld af bomuldsfleece, så den er behagelig og varm selv uden dyne. Sikkerhedslynlås med hageskærm for at beskytte barnets hud mod at blive klemt og kradset i nakken. Denne sovepose er ærmeløs, så du kan have en body, en romper eller en inderpose på under den, hvis det er nødvendigt.

Produktdetaljer:
 • Vinter sovepose uden ærmer
 • Den særlige pæreform giver masser af frihed til at boltre sig
 • Lang sikkerhedslynlås - gør det nemmere at svøbe sig om natten
 • Komfortabel rygdel uden forstyrrende søm - for en fredelig søvn
 • Polstret klap i enden af lynlåsen beskytter mod skader
 • Knuffende blød sikkerhed takket være fyld af bomuldsfleece
 • Lavet af blødt, blødt økologisk bomuldsjersey
 • Oeko-Tex Standard 100
 • TOG-værdi: 2,5
Materiale:
 • 100 % økologisk bomuld
 • Fyld: 100 % polyester
Plejeanvisninger:
 • Kan vaskes ved 60 °C
 • Tørretumbler, termisk reduceret
Hvilken størrelse er den rigtige?
Kropslængde - hovedlængde + 10 cm.
Hvis din lille skat er mellem 2 størrelser, gælder altid følgende: Voks ud, vågn ikke op. I dette tilfælde er det bedre at vælge den lille størrelse, da halsudskæringen ellers kan blive for stor.

Hvad har barnet på under soveposen?
Med TOG-værdier til det optimale soveklima.
Den rigtige temperatur i babysengen er ikke kun vigtig, men rejser også spørgsmål for forældrene om det rigtige tøj: Er soveposen tilstrækkelig, eller er det nødvendigt med ekstra soveudstyr på grund af den aktuelle temperatur i rummet?
Denne TOG-værditabel skaber klarhed. TOG-værdien bruges til at bestemme tekstilers termiske modstandsdygtighed. Generelt gælder det, at jo højere TOG-værdien er, jo varmere holder soveposen sig. Med denne oversigt ved forældrene præcis, hvilke kombinationer af Alvi ® sovepose og tøj der giver dit barn et optimalt soveklima - for en sikker og afslappende babysøvn.

Tilbehør

Pris
112 kr
Pris
112 kr
Pris
180 kr
Pris
180 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Alvi

For en behagelig søvn

For mere end 50 år siden blev Alvi grundlagt af Alfred Vienhofers og siden da har virksomhedens fokus lagt på optimering af babyers søvn. Produkterne er fremstillet af bomuld som egner sig til den sarte babyhud og tilpasser sig kropstemperaturen. Alvis sengetøj samt madrasser byder på tryghed og komfort til dit barn. Babyer sover en stor del af dagen og en sund søvn er uundværligt for barnets udvikling. Producenten arbejder således tæt sammen med børnelæger og jordemødre for løbende at optimere og udvide sortimentet.  

ALVI sovedragt Mäxchen

En af Alvis bestsellers er den komfortable sovedragt Mäxchen som fås i forskellige modeller, da dette sovesystem er yderst populært blandt mange forældre. Sovedragen består af en inder- samt yderdel, således at den både egner sig til sommer og vinter. Den form byder på bevægelsesfrihed og dens lynlås byder på nem tilgang. Dragtens inderdel kommer i to størrelser, for en længere brugstid. Deres sovedragt er fra jordmødre samt lægers side anbefalet fra fødslen grundet dens mange praktiske funktioner.

ALVI madras

Alvis madrasser byder på komfort, kvalitet og innovation. Om der er tale om madrasser til sengen, barnevognen, vuggen eller kravlegården kan du altid være sikker på, at madrassens materiale er åndbart samt testet fri for skadelige stoffer. Madrasserne er herudover vandafvisende og har en optimal luftcirkulation takket været luftkanalerne. Luftkanalerne sørger for en optimal søvn, da varmeophedning forhindres. Endvidere er betrækket aftageligt, så det nemt kan rengøres. Enkelte at modellerne har mulighed fpr at vokse med barnet og er udstyret med en baby- og juniorside, som er tilegenet barnets vægt. Alvi anses som ekspert når det gælder børns søvn.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Alvi ® Thermo Koalas bold sovepose World
4.3
25 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 16
 
4 stjerner
| 5
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 2
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

danske bedømmelser:

Vis flere kundeanmeldelser
Inholdet hentes ...

Vores Topsellers