10% personalerabatt
10% personalerabatt
kopiér koden:
HBC2485
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikr dig din kupon
Alvi ® Terry sæt hættetrøje badehåndklæde og vaskehandske pink
-18%
Alvi ® Terry sæt hættetrøje badehåndklæde og vaskehandske pink

Alvi ® Terry sæt hættetrøje badehåndklæde og vaskehandske pink


Variant:
 • Alvi ® Terry sæt hætteklædte badehåndklæde og vaskehandske hvid
 • Alvi ® Terry sæt hættetrøje badehåndklæde og vaskehandske lyseblå
 • Alvi ® Terry sæt hættetrøje badehåndklæde og vaskehandske pink

Vejl. pris¹
253 kr
Pris
208 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
45 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A313006

EAN: 4010395778695

Alvi ® Terry sæt hættetrøje badehåndklæde og vaskehandske pink
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Dette nuttede, bløde håndklædesæt, der består af et badehåndklæde med hætte og en vaskehandske, er bæredygtigt produceret ved hjælp af økologisk elektricitet og er fremstillet af økologisk uld, der er dyrket på virksomhedens egen jord. Sættet anses for at være en vigtig del af enhver babys tøj. Vaskehandsken er særlig skånsom mod babys hud, og badehåndklædet med hætte holder din skat varm og tør. De søde ører og broderiet minder om en sovende bjørn - det gør den daglige vask eller aden til en fornøjelse for alle babyer.

Alvi ® Produktionspartner for frottéprodukter
Producenten investerer i installation af solcelleanlæg på marker og fabriksdækninger. Der anvendes kun egen ren energi til produktion af tekstiler. Med disse solcelleanlæg reduceres CO2-emissionerne med 15.738 tons om året.

COTTON er bæredygtigt dyrket på deres egne marker. I denne henseende er producenterne en af de førende og mest innovative i den tyrkiske tekstilindustri.

Produktdetaljer:
 • Størrelse badehåndklæde: 90 x 90 cm
 • Størrelse vaskehandske: 15 x 22 cm
 • Vægt: 450 g/m²
 • Bæredygtigt pakket med inderkarton og twill tape (1,5 cm)
Materiale og plejeanvisninger:
 • Materiale: 100 % økologisk bomuld, frottéstof.
 • Kan vaskes op til 60° C
 • Egnet til tørretumbler
 • Termisk reduceret

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
223 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Alvi

For en behagelig søvn

For mere end 50 år siden blev Alvi grundlagt af Alfred Vienhofers og siden da har virksomhedens fokus lagt på optimering af babyers søvn. Produkterne er fremstillet af bomuld som egner sig til den sarte babyhud og tilpasser sig kropstemperaturen. Alvis sengetøj samt madrasser byder på tryghed og komfort til dit barn. Babyer sover en stor del af dagen og en sund søvn er uundværligt for barnets udvikling. Producenten arbejder således tæt sammen med børnelæger og jordemødre for løbende at optimere og udvide sortimentet.  

ALVI sovedragt Mäxchen

En af Alvis bestsellers er den komfortable sovedragt Mäxchen som fås i forskellige modeller, da dette sovesystem er yderst populært blandt mange forældre. Sovedragen består af en inder- samt yderdel, således at den både egner sig til sommer og vinter. Den form byder på bevægelsesfrihed og dens lynlås byder på nem tilgang. Dragtens inderdel kommer i to størrelser, for en længere brugstid. Deres sovedragt er fra jordmødre samt lægers side anbefalet fra fødslen grundet dens mange praktiske funktioner.

ALVI madras

Alvis madrasser byder på komfort, kvalitet og innovation. Om der er tale om madrasser til sengen, barnevognen, vuggen eller kravlegården kan du altid være sikker på, at madrassens materiale er åndbart samt testet fri for skadelige stoffer. Madrasserne er herudover vandafvisende og har en optimal luftcirkulation takket været luftkanalerne. Luftkanalerne sørger for en optimal søvn, da varmeophedning forhindres. Endvidere er betrækket aftageligt, så det nemt kan rengøres. Enkelte at modellerne har mulighed fpr at vokse med barnet og er udstyret med en baby- og juniorside, som er tilegenet barnets vægt. Alvi anses som ekspert når det gælder børns søvn.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Alvi ® Terry sæt hættetrøje badehåndklæde og vaskehandske pink
5
99 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 85
 
4 stjerner
| 11
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Alvi ® Terry sæt hættetrøje badehåndklæde og vaskehandske pink
Alvi ® Terry sæt hættetrøje badehåndklæde og vaskehandske pink
Vejl. pris¹ 253 kr
208 kr