JULEGAVERABAT 🎁
JULEGAVERABAT 🎁
kopiér koden:
SJT8344
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hent din kupon
Alvi ® Skiftemåtte cuddly folie mosaik 69 x 69 cm
Alvi ® Skiftemåtte cuddly folie mosaik 69 x 69 cm

Alvi ® Skiftemåtte cuddly folie mosaik 69 x 69 cm


Variant:
 • Alvi Pusleunderlag Hygge Folie Zoologisk Have lyseblå 69 x 69 cm
 • Alvi Pusleunderlag Folie Ruder Taupe 69 x 69 cm
 • Alvi Pusleunderlag Hygge Folie, Hippo sølv 69 x 69 cm
 • Alvi ® Skiftemåtte cuddly folie mosaik 69 x 69 cm

Vejl. pris¹
298 kr
Pris
275 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A287813

EAN: 4010395764957

Alvi ® Skiftemåtte cuddly folie mosaik 69 x 69 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Komfortabel skiftemåtte med puffy termofleecefyld og tre-sidet afrulningsbeskyttelse for ekstra sikkerhed. Den sundhedssikre folie gør det nemt at vaske skiftemåtten af og rengøre den med rent vand eller sæbevand.

Produktdetaljer:
 • Fyld af tykt termofleece
 • Tre-sidet afrullelig
 • Kan vaskes med klart vand
 • Oeko-Tex Standard 100
Tekniske detaljer:
 • Materiale: PVC
 • Fyld: 100% polyester
 • Mål: 69 x 69 cm

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Alvi

For en behagelig søvn

For mere end 50 år siden blev Alvi grundlagt af Alfred Vienhofers og siden da har virksomhedens fokus lagt på optimering af babyers søvn. Produkterne er fremstillet af bomuld som egner sig til den sarte babyhud og tilpasser sig kropstemperaturen. Alvis sengetøj samt madrasser byder på tryghed og komfort til dit barn. Babyer sover en stor del af dagen og en sund søvn er uundværligt for barnets udvikling. Producenten arbejder således tæt sammen med børnelæger og jordemødre for løbende at optimere og udvide sortimentet.  

ALVI sovedragt Mäxchen

En af Alvis bestsellers er den komfortable sovedragt Mäxchen som fås i forskellige modeller, da dette sovesystem er yderst populært blandt mange forældre. Sovedragen består af en inder- samt yderdel, således at den både egner sig til sommer og vinter. Den form byder på bevægelsesfrihed og dens lynlås byder på nem tilgang. Dragtens inderdel kommer i to størrelser, for en længere brugstid. Deres sovedragt er fra jordmødre samt lægers side anbefalet fra fødslen grundet dens mange praktiske funktioner.

ALVI madras

Alvis madrasser byder på komfort, kvalitet og innovation. Om der er tale om madrasser til sengen, barnevognen, vuggen eller kravlegården kan du altid være sikker på, at madrassens materiale er åndbart samt testet fri for skadelige stoffer. Madrasserne er herudover vandafvisende og har en optimal luftcirkulation takket været luftkanalerne. Luftkanalerne sørger for en optimal søvn, da varmeophedning forhindres. Endvidere er betrækket aftageligt, så det nemt kan rengøres. Enkelte at modellerne har mulighed fpr at vokse med barnet og er udstyret med en baby- og juniorside, som er tilegenet barnets vægt. Alvi anses som ekspert når det gælder børns søvn.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Alvi ® Skiftemåtte cuddly folie mosaik 69 x 69 cm
4.5
196 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 138
 
4 stjerner
| 43
 
3 stjerner
| 13
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Alvi ® Skiftemåtte cuddly folie mosaik 69 x 69 cm
Alvi ® Skiftemåtte cuddly folie mosaik 69 x 69 cm
Vejl. pris¹ 298 kr
275 kr