Alvi ® Rejsesengemadras stor stjerne 60 x 120 cm
-12%
Alvi ® Rejsesengemadras stor stjerne 60 x 120 cm
Variant:
 • Alvi ® Rejsesengemadras stor stjerne 60 x 120 cm
 • Alvi ® Rejsesengemadras lille stjerne 60 x 120 cm

Vejl. pris¹
297 kr
Pris
260 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
37 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A325200

EAN: 4010395791069

Alvi ® Rejsesengemadras stor stjerne 60 x 120 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Alle Alvi ®-produkter er udtænkt, design ed og fremstillet med stor kærlighed og omhu - for at give små jordboere den bedst mulige start på livet. Ved udvælgelse af materialer og fremstilling af produkterne lægger Alvi ® ikke kun vægt på den højeste kvalitet, men også på fairness og bæredygtighed. Det handler trods alt om dit barns sundhed og velvære.

Under konstruktionen og produktionen af madrasserne er Alvi ® særlig opmærksom på den bedst mulige ventilation af madraskernerne. Luften kan cirkulere, varmeophobning forhindres, og der skabes et behageligt soveklima.

Praktisk rejsesengemadras i størrelsen 60 x 120 cm til at tage med på farten. Madrassen er foldbar og har et smukt betræk med stjerner Allover print .

Produktdetaljer:
 • Mål: 60 x 120 cm
 • Foldbar madras til barneseng
 • Med praktisk bæretaske
 • Ideel til rejser
 • Med praktisk bære- og opbevaringstaske
 • Lodrette klimakanaler understøtter ventilationsaktiviteten
 • Aftageligt dæksel
Materiale og plejeanvisninger:
 • Materiale: 50% bomuld, 50% polyester
 • Kerne: 100% polyurethan
 • Dækker skånsom vaskecyklus op til 30 °C
 • Ikke egnet til tørretumbler

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Alvi

For en behagelig søvn

For mere end 50 år siden blev Alvi grundlagt af Alfred Vienhofers og siden da har virksomhedens fokus lagt på optimering af babyers søvn. Produkterne er fremstillet af bomuld som egner sig til den sarte babyhud og tilpasser sig kropstemperaturen. Alvis sengetøj samt madrasser byder på tryghed og komfort til dit barn. Babyer sover en stor del af dagen og en sund søvn er uundværligt for barnets udvikling. Producenten arbejder således tæt sammen med børnelæger og jordemødre for løbende at optimere og udvide sortimentet.  

ALVI sovedragt Mäxchen

En af Alvis bestsellers er den komfortable sovedragt Mäxchen som fås i forskellige modeller, da dette sovesystem er yderst populært blandt mange forældre. Sovedragen består af en inder- samt yderdel, således at den både egner sig til sommer og vinter. Den form byder på bevægelsesfrihed og dens lynlås byder på nem tilgang. Dragtens inderdel kommer i to størrelser, for en længere brugstid. Deres sovedragt er fra jordmødre samt lægers side anbefalet fra fødslen grundet dens mange praktiske funktioner.

ALVI madras

Alvis madrasser byder på komfort, kvalitet og innovation. Om der er tale om madrasser til sengen, barnevognen, vuggen eller kravlegården kan du altid være sikker på, at madrassens materiale er åndbart samt testet fri for skadelige stoffer. Madrasserne er herudover vandafvisende og har en optimal luftcirkulation takket været luftkanalerne. Luftkanalerne sørger for en optimal søvn, da varmeophedning forhindres. Endvidere er betrækket aftageligt, så det nemt kan rengøres. Enkelte at modellerne har mulighed fpr at vokse med barnet og er udstyret med en baby- og juniorside, som er tilegenet barnets vægt. Alvi anses som ekspert når det gælder børns søvn.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Alvi ® Rejsesengemadras stor stjerne 60 x 120 cm
5
116 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 97
 
4 stjerner
| 18
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Alvi ® Rejsesengemadras stor stjerne 60 x 120 cm
Alvi ® Rejsesengemadras stor stjerne 60 x 120 cm
Vejl. pris¹ 297 kr
260 kr