Alvi Pusleunderlag Hygge Folie, Hippo silver 75 x 85 cm

Alvi Pusleunderlag Hygge Folie, Hippo silver 75 x 85 cm


Variant:
 • Alvi Pusleunderlag Hygge Folie Zoologisk Have lyseblå 85 x 75 cm
 • Alvi Skiftemåtte Folie rhombus taupe 85 x 75 cm
 • Alvi Pusleunderlag Hygge Folie, Hippo silver 75 x 85 cm

Vejl. pris¹
297 kr
Pris
274 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A261862

EAN: 4010395751636

Alvi Pusleunderlag Hygge Folie, Hippo silver 75 x 85 cm
Komfortabel pusleunderlag med skumfyldning og tresidet kant for ekstra sikkerhed. Takket være den harmløse folie er overfladen nem at vaske og rengøre med rent vand eller sæbevand.

Produktdetaljer og plejeinstruktioner:
 • Materiale: PVC
 • For: 100% polyester
 • Mål: 75 x 85 cm
 • Vaskes med rent vand
 • Kan rulles på tre måder
 • Termisk fleece fyld
 • Øko-Tex Standart 100

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Alvi

For en behagelig søvn

For mere end 50 år siden blev Alvi grundlagt af Alfred Vienhofers og siden da har virksomhedens fokus lagt på optimering af babyers søvn. Produkterne er fremstillet af bomuld som egner sig til den sarte babyhud og tilpasser sig kropstemperaturen. Alvis sengetøj samt madrasser byder på tryghed og komfort til dit barn. Babyer sover en stor del af dagen og en sund søvn er uundværligt for barnets udvikling. Producenten arbejder således tæt sammen med børnelæger og jordemødre for løbende at optimere og udvide sortimentet.  

ALVI sovedragt Mäxchen

En af Alvis bestsellers er den komfortable sovedragt Mäxchen som fås i forskellige modeller, da dette sovesystem er yderst populært blandt mange forældre. Sovedragen består af en inder- samt yderdel, således at den både egner sig til sommer og vinter. Den form byder på bevægelsesfrihed og dens lynlås byder på nem tilgang. Dragtens inderdel kommer i to størrelser, for en længere brugstid. Deres sovedragt er fra jordmødre samt lægers side anbefalet fra fødslen grundet dens mange praktiske funktioner.

ALVI madras

Alvis madrasser byder på komfort, kvalitet og innovation. Om der er tale om madrasser til sengen, barnevognen, vuggen eller kravlegården kan du altid være sikker på, at madrassens materiale er åndbart samt testet fri for skadelige stoffer. Madrasserne er herudover vandafvisende og har en optimal luftcirkulation takket været luftkanalerne. Luftkanalerne sørger for en optimal søvn, da varmeophedning forhindres. Endvidere er betrækket aftageligt, så det nemt kan rengøres. Enkelte at modellerne har mulighed fpr at vokse med barnet og er udstyret med en baby- og juniorside, som er tilegenet barnets vægt. Alvi anses som ekspert når det gælder børns søvn.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Alvi Pusleunderlag Hygge Folie, Hippo silver 75 x 85 cm
4.5
158 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 118
 
4 stjerner
| 30
 
3 stjerner
| 7
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 3
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Alvi Pusleunderlag Hygge Folie, Hippo silver 75 x 85 cm
Alvi Pusleunderlag Hygge Folie, Hippo silver 75 x 85 cm
Vejl. pris¹ 297 kr
274 kr