App eklusivt: 30% Mode Outlet!
App eklusivt: 30% Mode Outlet!
Kun i dag
APP67T7614
00
tim
00
min
00
sek.
download appen og spar
Alvi Indlæg til kravlegård, Blue, 70 og 100 cm

449 kr
Pris
346 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
103 kr-23%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produkter fra serien Alvi Animals blå

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A261482

EAN: 4010395754583

Alvi Indlæg til kravlegård, Blue, 70 og 100 cm
Flot indlæg til kravlegårde med en bredde på 70 og 100 cm. Indlægget kan nemt og hurtigt fastgøres til gitret og byder på optimal beskyttelse. Det blødt polstrede indlæg giver den bedste komfort til dit barn.

Produktdetaljer og plejeinstruktioner:
  • Mål: 70/100 x 100/100 cm
  • Vaskbar op til 40 °C
  • Egnet til tørretumbleren under bestemte omstændigher
  • Øko-Tex Standart 100
Materiale:
  • Overdel: 100% bomuld
  • For: 100% polyester

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Alvi

For en behagelig søvn

For mere end 50 år siden blev Alvi grundlagt af Alfred Vienhofers og siden da har virksomhedens fokus lagt på optimering af babyers søvn. Produkterne er fremstillet af bomuld som egner sig til den sarte babyhud og tilpasser sig kropstemperaturen. Alvis sengetøj samt madrasser byder på tryghed og komfort til dit barn. Babyer sover en stor del af dagen og en sund søvn er uundværligt for barnets udvikling. Producenten arbejder således tæt sammen med børnelæger og jordemødre for løbende at optimere og udvide sortimentet.  

ALVI sovedragt Mäxchen

En af Alvis bestsellers er den komfortable sovedragt Mäxchen som fås i forskellige modeller, da dette sovesystem er yderst populært blandt mange forældre. Sovedragen består af en inder- samt yderdel, således at den både egner sig til sommer og vinter. Den form byder på bevægelsesfrihed og dens lynlås byder på nem tilgang. Dragtens inderdel kommer i to størrelser, for en længere brugstid. Deres sovedragt er fra jordmødre samt lægers side anbefalet fra fødslen grundet dens mange praktiske funktioner.

ALVI madras

Alvis madrasser byder på komfort, kvalitet og innovation. Om der er tale om madrasser til sengen, barnevognen, vuggen eller kravlegården kan du altid være sikker på, at madrassens materiale er åndbart samt testet fri for skadelige stoffer. Madrasserne er herudover vandafvisende og har en optimal luftcirkulation takket været luftkanalerne. Luftkanalerne sørger for en optimal søvn, da varmeophedning forhindres. Endvidere er betrækket aftageligt, så det nemt kan rengøres. Enkelte at modellerne har mulighed fpr at vokse med barnet og er udstyret med en baby- og juniorside, som er tilegenet barnets vægt. Alvi anses som ekspert når det gælder børns søvn.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Alvi Indlæg til kravlegård, Blue, 70 og 100 cm
4.9
49 Kundeanmeldelse
 
5 stjerner
| 44
 
4 stjerner
| 5
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hvad er eKomi?

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Inholdet hentes ...
Se alle produktanbefalinger

Vores Topsellers

Alvi Indlæg til kravlegård, Blue, 70 og 100 cm
Alvi Indlæg til kravlegård, Blue, 70 og 100 cm
449 kr
346 kr