Alvi ® Gauze sovepose uni blå
-13%
Alvi ® Gauze sovepose uni blå
Størrelsesguide
Variant:
 • Alvi ® Gauze sovepose er grå
 • Alvi ® Gauze sovepose uni pink
 • Alvi ® Gauze sovepose uni turkis
 • Alvi ® Gauze sovepose uni blå
 • Alvi ® Gauze sovepose uni grøn

Vejl. pris¹
208 kr
Pris
180 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
28 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A303478

Alvi ® Gauze sovepose uni blå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Den bløde muslin-sovepose fra Alvi ® er en let sovepose til forår og sommer! Takket være det åndbare materiale er det også ideelt ved stuetemperaturer på 21 ° C og derover. Hageskærmen på lynlåsen beskytter mod kvæstelser. Den skjulte lynlås gør det også let at tage på og af.

Produktdetaljer:
 • Forår / sommer sovepose
 • Blød åndbar materiale
 • Ideel til stuetemperatur fra 21 ° C
 • Skjult lynlås med ekstra hakebeskyttelse
 • Öko-Tex Standard 100
 • TOG værdi: 0,5
Materiale og plejeinstruktioner:
  Materiale: 100% bomuld
 • Udvendigt: Bomuldsgasbind
 • Indvendigt: Bomuldsforing
 • Vaskes op til 60 ° C
 • Velegnet til tørretumbler
Hvilken størrelse er den rigtige?
Kropslængde - hovedlængde + 10 cm.
Hvis din lille skat er mellem 2 størrelser, er reglen altid: vokse ud, ikke vokse ind. I dette tilfælde er det bedre at vælge den lille størrelse, da halsudskæringen ellers kunne være for stor.

Hvad bærer babyen under soveposen?
Med TOG-værdier til det optimale soveklima.
Den rigtige temperatur i babyens krybbe er ikke kun importa nt, men rejser også spørgsmål blandt forældre om det rigtige tøj: Er soveposen nok, eller er det nødvendigt med den aktuelle stuetemperatur yderligere nattøj?
Denne TOG-værditabel giver klarhed. TOG-værdien kan bruges til at bestemme tekstilernes termiske modstand. Generelt, jo højere TOG-værdien er, desto varmere holder soveposen. Med denne oversigt ved forældre nøjagtigt, hvilke kombinationer af Alvi ® sovepose og tøj, der giver din baby et optimalt soveklima - for en sikker og afslappende søvn til babyen.

"

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
186 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Alvi

For en behagelig søvn

For mere end 50 år siden blev Alvi grundlagt af Alfred Vienhofers og siden da har virksomhedens fokus lagt på optimering af babyers søvn. Produkterne er fremstillet af bomuld som egner sig til den sarte babyhud og tilpasser sig kropstemperaturen. Alvis sengetøj samt madrasser byder på tryghed og komfort til dit barn. Babyer sover en stor del af dagen og en sund søvn er uundværligt for barnets udvikling. Producenten arbejder således tæt sammen med børnelæger og jordemødre for løbende at optimere og udvide sortimentet.  

ALVI sovedragt Mäxchen

En af Alvis bestsellers er den komfortable sovedragt Mäxchen som fås i forskellige modeller, da dette sovesystem er yderst populært blandt mange forældre. Sovedragen består af en inder- samt yderdel, således at den både egner sig til sommer og vinter. Den form byder på bevægelsesfrihed og dens lynlås byder på nem tilgang. Dragtens inderdel kommer i to størrelser, for en længere brugstid. Deres sovedragt er fra jordmødre samt lægers side anbefalet fra fødslen grundet dens mange praktiske funktioner.

ALVI madras

Alvis madrasser byder på komfort, kvalitet og innovation. Om der er tale om madrasser til sengen, barnevognen, vuggen eller kravlegården kan du altid være sikker på, at madrassens materiale er åndbart samt testet fri for skadelige stoffer. Madrasserne er herudover vandafvisende og har en optimal luftcirkulation takket været luftkanalerne. Luftkanalerne sørger for en optimal søvn, da varmeophedning forhindres. Endvidere er betrækket aftageligt, så det nemt kan rengøres. Enkelte at modellerne har mulighed fpr at vokse med barnet og er udstyret med en baby- og juniorside, som er tilegenet barnets vægt. Alvi anses som ekspert når det gælder børns søvn.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Alvi ® Gauze sovepose uni blå
5
429 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 356
 
4 stjerner
| 55
 
3 stjerner
| 14
 
2 stjerner
| 2
 
1 stjerne
| 2
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Alvi ® Gauze sovepose uni blå
Alvi ® Gauze sovepose uni blå
Vejl. pris¹ 208 kr
180 kr