Alvi ® Barnevognsmadras Ground Air Premium 70 x 37 cm
-11%
Alvi ® Barnevognsmadras Ground Air Premium 70 x 37 cm

Alvi ® Barnevognsmadras Ground Air Premium 70 x 37 cm


Vejl. pris¹
246 kr
Pris
218 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
28 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A319993

EAN: 4010395791090

Alvi ® Barnevognsmadras Ground Air Premium 70 x 37 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Ground Air Premium - Tre stærke komponenter for det bedste mikroklima
Alvi ® Ground Air Premium-barnevognsmadras er en madras, der er specielt udviklet til fysiske udfordringer. Den kombinerer tre egenskaber, der sammen garanterer hygiejnisk sikkerhed og maksimal sovekomfort:
 • 40 mm skumkerne med lodrette klimakanaler sikrer bedre CO2-gennemtrængelighed
 • Climate Control -systemet på undersiden danner en luftbro under madrassen, så luften kan cirkulere optimalt og fungerer som et usynligt klimaanlæg
 • TENCEL® & Dry-betræk forbedrer spidsens elasticitet mange gange mere
Produktdetaljer:
 • Mål (bredde x dybde x højde): 70 x 37 x 4,5 cm
 • Madras af koldt skum
 • Lodret ventilation
 • Velegnet til allergikere
 • Klima- Control - system
 • Aftageligt betræk med integreret lynlås
 • Öko Tex 100 standard
Materiale og plejeanvisninger:
 • Betrækkelsesmateriale: 72% polyester, 27% lyocell, 1% elastan
 • Kernemateriale: 100% polyurethan
 • Betrækket kan vaskes op til 60° C
 • Egnet til tørretumbler
Materialeforklaring TENCEL® & Dry:
Feel-good cover TENCEL® & Dry er 100 % økologisk: blødt som silke, køligt som linned, blødt som uld med en "tør effekt". Det er et vandafvisende og fugtregulerende stof, der består af flere lag, som fordeler den indtrængende fugt og lader den fordampe hurtigt - samtidig med at kernen holdes tør på alle tidspunkter.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Alvi

For en behagelig søvn

For mere end 50 år siden blev Alvi grundlagt af Alfred Vienhofers og siden da har virksomhedens fokus lagt på optimering af babyers søvn. Produkterne er fremstillet af bomuld som egner sig til den sarte babyhud og tilpasser sig kropstemperaturen. Alvis sengetøj samt madrasser byder på tryghed og komfort til dit barn. Babyer sover en stor del af dagen og en sund søvn er uundværligt for barnets udvikling. Producenten arbejder således tæt sammen med børnelæger og jordemødre for løbende at optimere og udvide sortimentet.  

ALVI sovedragt Mäxchen

En af Alvis bestsellers er den komfortable sovedragt Mäxchen som fås i forskellige modeller, da dette sovesystem er yderst populært blandt mange forældre. Sovedragen består af en inder- samt yderdel, således at den både egner sig til sommer og vinter. Den form byder på bevægelsesfrihed og dens lynlås byder på nem tilgang. Dragtens inderdel kommer i to størrelser, for en længere brugstid. Deres sovedragt er fra jordmødre samt lægers side anbefalet fra fødslen grundet dens mange praktiske funktioner.

ALVI madras

Alvis madrasser byder på komfort, kvalitet og innovation. Om der er tale om madrasser til sengen, barnevognen, vuggen eller kravlegården kan du altid være sikker på, at madrassens materiale er åndbart samt testet fri for skadelige stoffer. Madrasserne er herudover vandafvisende og har en optimal luftcirkulation takket været luftkanalerne. Luftkanalerne sørger for en optimal søvn, da varmeophedning forhindres. Endvidere er betrækket aftageligt, så det nemt kan rengøres. Enkelte at modellerne har mulighed fpr at vokse med barnet og er udstyret med en baby- og juniorside, som er tilegenet barnets vægt. Alvi anses som ekspert når det gælder børns søvn.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Alvi ® Barnevognsmadras Ground Air Premium 70 x 37 cm
5
14 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 13
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Alvi ® Barnevognsmadras Ground Air Premium 70 x 37 cm
Alvi ® Barnevognsmadras Ground Air Premium 70 x 37 cm
Vejl. pris¹ 246 kr
218 kr