Alvi ® Ball sovepose-Mäxchen - Thermo med Arm Organic Cotton Ringlets Koala rosé
Bæredygtig -25%
Alvi ® Ball sovepose-Mäxchen - Thermo med Arm Organic Cotton Ringlets Koala rosé

Alvi ® Ball sovepose-Mäxchen - Thermo med Arm Organic Cotton Ringlets Koala rosé


Størrelsesguide
Variant:
 • Alvi ® Ball sovepose Mäxchen Thermo med arm Økologisk Cotton Drifting Leaves
 • Alvi ® Ball sovepose Mäxchen Thermo med arm Økologisk Cotton Koalas World
 • Alvi ® Ball sovepose - Thermo med Arm Organic Cotton Ringlets Koala grå
 • Alvi ® Ball Sovepose - Thermo med Arm Organic Cotton Ringlets Koala navy
 • +3

Vejl. pris¹
446 kr
Pris
334 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
112 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A323497

Alvi ® Ball sovepose-Mäxchen - Thermo med Arm Organic Cotton Ringlets Koala rosé
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Mäxchen Thermo Ball sovepose med arm til den bedste søvn og et behageligt klima:
Let tricot-sovepose af blødt økologisk bomuldsjersey foret med polyestervat, så den er behagelig og varm selv uden dyne. Mäxchen Thermo har også en sikkerhedslynlås med hageskærm, så barnets hud er beskyttet mod at blive klemt og ridset i nakken. Det uforklædte ærmegab giver din skat maksimal bevægelsesfrihed.

Produktdetaljer:
 • Vinter sovepose med arm
 • Stor bevægelsesfrihed på grund af den særlige pæreform
 • Lang sikkerhedslynlås - gør det nemmere at svøbe sig om natten
 • Komfortabel rygdel uden forstyrrende søm - for en fredelig søvn
 • Polstret klap i enden af lynlåsen beskytter mod skader
 • Kropsområdet er foret med polyestervat
 • Armområdet er dobbeltlaget og uforet - for masser af bevægelsesfrihed
 • Lavet af blødt, blødt økologisk bomuldsjersey
 • Oeko-Tex Standard 100
 • TOG-værdi: 3.0
Materiale:
 • 100 % økologisk bomuld
 • Fyld: 100 % polyester
Plejeanvisninger:
 • Kan vaskes ved 60 °C
 • Tørretumbler, termisk reduceret
Hvilken størrelse er den rigtige?
Kropslængde - hovedlængde + 10 cm.
Hvis din lille skat er mellem 2 størrelser, gælder altid følgende: Voks ud, vågn ikke op. I dette tilfælde er det bedre at vælge den lille størrelse, da halsudskæringen ellers kan blive for stor.

Hvad har barnet på under soveposen?
Med TOG-værdier til det optimale soveklima.
Den rigtige temperatur i babysengen er ikke kun vigtig, men giver også anledning til spørgsmål blandt forældre om det rigtige tøj: Er soveposen tilstrækkelig, eller er det nødvendigt med ekstra soveudstyr på grund af den aktuelle temperatur i rummet?
Denne TOG-værditabel skaber klarhed. TOG-værdien bruges til at bestemme tekstilers termiske modstandsdygtighed. Generelt gælder det, at jo højere TOG-værdien er, jo varmere holder soveposen sig. Med denne oversigt ved forældrene præcis, hvilke kombinationer af Alvi ® sovepose og tøj der giver dit barn et optimalt soveklima - for en sikker og afslappende babysøvn.

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
111 kr

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Alvi

For en behagelig søvn

For mere end 50 år siden blev Alvi grundlagt af Alfred Vienhofers og siden da har virksomhedens fokus lagt på optimering af babyers søvn. Produkterne er fremstillet af bomuld som egner sig til den sarte babyhud og tilpasser sig kropstemperaturen. Alvis sengetøj samt madrasser byder på tryghed og komfort til dit barn. Babyer sover en stor del af dagen og en sund søvn er uundværligt for barnets udvikling. Producenten arbejder således tæt sammen med børnelæger og jordemødre for løbende at optimere og udvide sortimentet.  

ALVI sovedragt Mäxchen

En af Alvis bestsellers er den komfortable sovedragt Mäxchen som fås i forskellige modeller, da dette sovesystem er yderst populært blandt mange forældre. Sovedragen består af en inder- samt yderdel, således at den både egner sig til sommer og vinter. Den form byder på bevægelsesfrihed og dens lynlås byder på nem tilgang. Dragtens inderdel kommer i to størrelser, for en længere brugstid. Deres sovedragt er fra jordmødre samt lægers side anbefalet fra fødslen grundet dens mange praktiske funktioner.

ALVI madras

Alvis madrasser byder på komfort, kvalitet og innovation. Om der er tale om madrasser til sengen, barnevognen, vuggen eller kravlegården kan du altid være sikker på, at madrassens materiale er åndbart samt testet fri for skadelige stoffer. Madrasserne er herudover vandafvisende og har en optimal luftcirkulation takket været luftkanalerne. Luftkanalerne sørger for en optimal søvn, da varmeophedning forhindres. Endvidere er betrækket aftageligt, så det nemt kan rengøres. Enkelte at modellerne har mulighed fpr at vokse med barnet og er udstyret med en baby- og juniorside, som er tilegenet barnets vægt. Alvi anses som ekspert når det gælder børns søvn.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Alvi ® Ball sovepose-Mäxchen - Thermo med Arm Organic Cotton Ringlets Koala rosé
4.5
60 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 45
 
4 stjerner
| 10
 
3 stjerner
| 3
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Alvi ® Ball sovepose-Mäxchen - Thermo med Arm Organic Cotton Ringlets Koala rosé
Alvi ® Ball sovepose-Mäxchen - Thermo med Arm Organic Cotton Ringlets Koala rosé
Vejl. pris¹ 446 kr
334 kr