❤ 8x så mange babypoints ❤
❤ 8x så mange babypoints ❤
Kun idag
00
t.
00
min.
00
sek.
Alvi Baby-Maxchen® ydersæk Specialstof Pique
Alvi Baby-Maxchen® ydersæk Specialstof Pique

Alvi Baby-Maxchen® ydersæk Specialstof Pique


Størrelsesguide
Variant:
 • Alvi Baby-Maxchen® ydersæk Specialstof Pique
 • Alvi Baby-Maxchen® ydersæk Specialstoffer Ajour Rosé
 • Alvi Baby-Mäxchen® ydersæk Specielle stoffer Diamond Aqua

Pris
260 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A300571

Alvi Baby-Maxchen® ydersæk Specialstof Pique
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den originale Alvi Baby-Mäxchen® er den optimale tilstand for sikker og sund baby søvn. Det blev udviklet i mange års samarbejde med jordemødre, læger og sygeplejepersonale og testet på klinikker.

produktdetaljer:
 • Høj kvalitet med meget lang levetid og lang funktionel integritet
 • Hals og ærmehul kan justeres via knappesystem
 • En masse boltefrihed på grund af speciel pæreform
 • Størrelsesgradering garanterer nøjagtig pasform
 • Omkreds lynlås - letter skift om bleen om natten
 • Ideel følgesvend i de første halvandet år
 • Oeko-Tex Standard 100
Materiale:
 • ydre taske: 87% bomuld, 13% polyester
 • Fyld: 100% polyester
Plejeanvisning:
 • Vaskes op til 40 ° C
 • Velegnet til tørretumbler, termisk reduceret (ét punkt)
Hvilken størrelse er den rigtige?
Hvis din lille skat ligger mellem 2 størrelser, er reglen altid: Væk ud, ikke vågn op. I dette tilfælde er det bedre at vælge den lille størrelse, ellers kan halsudskæringen være for stor.

Tilbehør

Pris
149 kr
Pris
163 kr
Pris
188 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Alvi

For en behagelig søvn

For mere end 50 år siden blev Alvi grundlagt af Alfred Vienhofers og siden da har virksomhedens fokus lagt på optimering af babyers søvn. Produkterne er fremstillet af bomuld som egner sig til den sarte babyhud og tilpasser sig kropstemperaturen. Alvis sengetøj samt madrasser byder på tryghed og komfort til dit barn. Babyer sover en stor del af dagen og en sund søvn er uundværligt for barnets udvikling. Producenten arbejder således tæt sammen med børnelæger og jordemødre for løbende at optimere og udvide sortimentet.  

ALVI sovedragt Mäxchen

En af Alvis bestsellers er den komfortable sovedragt Mäxchen som fås i forskellige modeller, da dette sovesystem er yderst populært blandt mange forældre. Sovedragen består af en inder- samt yderdel, således at den både egner sig til sommer og vinter. Den form byder på bevægelsesfrihed og dens lynlås byder på nem tilgang. Dragtens inderdel kommer i to størrelser, for en længere brugstid. Deres sovedragt er fra jordmødre samt lægers side anbefalet fra fødslen grundet dens mange praktiske funktioner.

ALVI madras

Alvis madrasser byder på komfort, kvalitet og innovation. Om der er tale om madrasser til sengen, barnevognen, vuggen eller kravlegården kan du altid være sikker på, at madrassens materiale er åndbart samt testet fri for skadelige stoffer. Madrasserne er herudover vandafvisende og har en optimal luftcirkulation takket været luftkanalerne. Luftkanalerne sørger for en optimal søvn, da varmeophedning forhindres. Endvidere er betrækket aftageligt, så det nemt kan rengøres. Enkelte at modellerne har mulighed fpr at vokse med barnet og er udstyret med en baby- og juniorside, som er tilegenet barnets vægt. Alvi anses som ekspert når det gælder børns søvn.

Vores Topsellers

Alvi Baby-Maxchen® ydersæk Specialstof Pique
Alvi Baby-Maxchen® ydersæk Specialstof Pique
260 kr