10% på BARNEVOGNE & AUTOSTOLE
10% på BARNEVOGNE & AUTOSTOLE
Kopiér koden:
GWF16101
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikr dig din rabat
Alvi ® Baby-Mäxchen® Ydre sæk Hav horse grøn
Bæredygtig -31%
Alvi ® Baby-Mäxchen® Ydre sæk Hav horse grøn
Størrelsesguide
Variant:
 • Alvi ® Baby-Mäxchen® Ydre sæk Petit Fleurs grøn/hvid
 • Alvi ® Baby-Mäxchen® Ydre sæk Hav horse grøn
 • Alvi ® Baby-Mäxchen® Ydre sæk Starfish taupe/hvid
 • Alvi ® Baby-Mäxchen® Ydre sæk Underwater World grøn/beige

Vejl. pris¹
319 kr
Pris
219 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
100 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A381206

Alvi ® Baby-Mäxchen® Ydre sæk Hav horse grøn
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Produktdetaljer:
 • TOG-værdi: 2,5
 • Voksende, polstret ydre sæk med lynlås hele vejen rundt
 • Høj kvalitet med en meget lang levetid og lang funktionsvedligeholdelse
 • Optimal termoregulering takket være den hudvenlige bomuldsjersey
 • Den særlige pæreform giver masser af frihed til at boltre sig
 • Med ledningsudtag til babyer under opsyn
 • Ideel ledsager i de første halvandet år
 • Oeko-Tex Standard 100
Materiale og pleje:
 • Materiale: 100% økologisk bomuld, fyld 100% polyester.
 • Normal vaskecyklus op til 60° C
 • Tørres i tørretumbler
Hvilken størrelse er den rigtige?
Hvis din lille skat er mellem 2 størrelser, er reglen altid: vokser ud, vågner ikke op. I dette tilfælde er det bedre at vælge den lille størrelse, da halsudskæringen ellers kan blive for stor.


Hvad har barnet på under soveposen?
Med TOG-værdier til det optimale soveklima.
Den rigtige temperatur i babysengen er ikke kun vigtig, men rejser også spørgsmål for forældrene om det rigtige tøj: Er soveposen tilstrækkelig, eller er det nødvendigt med ekstra soveudstyr på grund af den aktuelle temperatur i rummet?
Denne TOG-værditabel skaber klarhed. TOG-værdien bruges til at bestemme tekstilers termiske modstandsdygtighed. Generelt gælder det, at jo højere TOG-værdien er, jo varmere holder soveposen sig. Med denne oversigt ved forældrene præcis, hvilke kombinationer af Alvi ® sovepose og tøj der giver dit barn et optimalt soveklima - for en sikker og afslappet babysøvn.

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
157 kr
Pris
172 kr

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Alvi

For en behagelig søvn

For mere end 50 år siden blev Alvi grundlagt af Alfred Vienhofers og siden da har virksomhedens fokus lagt på optimering af babyers søvn. Produkterne er fremstillet af bomuld som egner sig til den sarte babyhud og tilpasser sig kropstemperaturen. Alvis sengetøj samt madrasser byder på tryghed og komfort til dit barn. Babyer sover en stor del af dagen og en sund søvn er uundværligt for barnets udvikling. Producenten arbejder således tæt sammen med børnelæger og jordemødre for løbende at optimere og udvide sortimentet.  

ALVI sovedragt Mäxchen

En af Alvis bestsellers er den komfortable sovedragt Mäxchen som fås i forskellige modeller, da dette sovesystem er yderst populært blandt mange forældre. Sovedragen består af en inder- samt yderdel, således at den både egner sig til sommer og vinter. Den form byder på bevægelsesfrihed og dens lynlås byder på nem tilgang. Dragtens inderdel kommer i to størrelser, for en længere brugstid. Deres sovedragt er fra jordmødre samt lægers side anbefalet fra fødslen grundet dens mange praktiske funktioner.

ALVI madras

Alvis madrasser byder på komfort, kvalitet og innovation. Om der er tale om madrasser til sengen, barnevognen, vuggen eller kravlegården kan du altid være sikker på, at madrassens materiale er åndbart samt testet fri for skadelige stoffer. Madrasserne er herudover vandafvisende og har en optimal luftcirkulation takket været luftkanalerne. Luftkanalerne sørger for en optimal søvn, da varmeophedning forhindres. Endvidere er betrækket aftageligt, så det nemt kan rengøres. Enkelte at modellerne har mulighed fpr at vokse med barnet og er udstyret med en baby- og juniorside, som er tilegenet barnets vægt. Alvi anses som ekspert når det gælder børns søvn.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Alvi ® Baby-Mäxchen® Ydre sæk Hav horse grøn
5
14 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 14
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Alvi ® Baby-Mäxchen® Ydre sæk Hav horse grøn
Alvi ® Baby-Mäxchen® Ydre sæk Hav horse grøn
Vejl. pris¹ 319 kr
219 kr