10% i shoppen | 12% i vores app
10% i shoppen | 12% i vores app
Lige nu:
EKSTRA rabat
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg din kupon
Altabebe Universal Myggenet sort
Variant:
  • Altabebe Universal Myggenet sort
  • Altabebe Universal Myggenet hvid

79 kr
Pris
40 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
39 kr-49%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A240640

EAN: 4897077122270

Altabebe Universal Myggenet sort
Myggenet, passende til barne- og klapvogne, løbevogne, tvillingevogne, rejsesenge. Beskytter dit barn mod myggestik, er åndbar og byder på en optimal luftcirkulation, nem at montere takket være elastisk gummibånd, egnet fra 0 måneder til 3 år, materiale: 100% polyester, vaskbar ved 30 grader Fri for PVC og phthalat.

Tekniske detaljer:
  • Mål: 80 x 140 cm
  • Materiale: 100 % polyester

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

Altabebe

Alta Bebe – Kun det allerbedste til dit barn

Den tyske virksomhed Alta Bebe har gennem de sidste år udviklet funktionelle og praktiske produkter med fine detaljer, som gør familiehverdagen nemmere. Virksomhedens filosofi består i at skabe brugervenlige produkter med et moderne design til en kokurrencedygtig pris. Alta Bebe tilbyder en bred produktvifte, herunder blandt andet behagelige sommer- og vinterkøreposer, beskyttende solsejl, vinddækner, og meget mere. Alle produkter er fremstillet med den største omhu og i førsteklasses materialer, som byder på den bedste komfort samt sikkerhed til barnet. Endvidere bliver produkterne testet og lever derfor altid op til de europæiske kvalitetsstandarder samt sikkerhedskrav.

Anmeldelser

Produktbedømmelser fra vores kunder - Altabebe Universal Myggenet sort
Gennemsnitlig produktbedømmelse:
2 Bedømmelse
 
1
 
0
 
1
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
  • 100% uafhængig
  • Absolut transparent
  • Fra kunde til kunde
Anmeldelser

Vores Topsellers

Altabebe Universal Myggenet sort
79 kr
40 kr