Altabebe sommerindlæg til autostole, gruppe 1

Altabebe sommerindlæg til autostole, gruppe 1

  • På lager
  • Leveringstid: ca. 3-5 hverdage
  • Forsendelsesfrit fra 500 kr
  • Altabebe sommer-indlæg til autostole, gruppe 2/3
  • Altabebe antiperspirant indlæg Mesh til autostol Gruppe 0+ sort

139 kr
79 kr
Pris inkl. moms
Du sparer 60 kr

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A071583

Altabebe sommerindlæg til autostole, gruppe 1
Altabebe Sommer-indlæg til autostole

Mærkekvalitet fra Huset ALTA BÉBE

Antitranspirations-indlægget passer til enhver autostol i gruppe 1, og sørger for et behageligt siddeklima til hverårgang. Betrækket med åben 3D-bikube-struktur tillader luften at cirkulere frit. Overflødig kropsvarme bliver ledt væk gennem de enkelte luftlag, mens frisk luft bliver tilført fra omgivelserne. Således sveder barnet mindre om sommeren.

• Størrelse: 82 x 27 cm

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Alta bebe

Alta Bebe – Kun det allerbedste til dit barn

Den tyske virksomhed Alta Bebe har gennem de sidste år udviklet funktionelle og praktiske produkter med fine detaljer, som gør familiehverdagen nemmere. Virksomhedens filosofi består i at skabe brugervenlige produkter med et moderne design til en kokurrencedygtig pris. Alta Bebe tilbyder en bred produktvifte, herunder blandt andet behagelige sommer- og vinterkøreposer, beskyttende solsejl, vinddækner, og meget mere. Alle produkter er fremstillet med den største omhu og i førsteklasses materialer, som byder på den bedste komfort samt sikkerhed til barnet. Endvidere bliver produkterne testet og lever derfor altid op til de europæiske kvalitetsstandarder samt sikkerhedskrav.
Altabebe sommerindlæg til autostole, gruppe 1
139 kr
79 kr