Altabebe Regnslag til klapvogne med tag
Variant:
  • Altabebe Regnslag til babyautostol
  • Altabebe Regnslag til barnevogne
  • Altabebe Regnslag til barnevogne, med lynlås
  • Altabebe Regnslag til klapvogne med tag

Pris
75 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A240632

EAN: 4897077122256

Altabebe Regnslag til klapvogne med tag
Regnslaget til alle klapvogne med tag trækkes let over vognen og beskytter børnene pålideligt mod fugt og vejr. En åbning på forsiden sikrer optimal luftcirkulation. Henvisning: Lad tørre før opbevaring. Materiale: PEVA film (100% polyethylen-vinylacetat) fri for PVC og blødgørere (phthalater), genanvendelige.

Tekniske detaljer:
  • Mål: 95 x 75 x 1 cm
  • Materiale: 100% polyethylen-vinylacetat

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Kundeservice både før og efter købet!

Giver artikelteksten ikke svar på alle dine spørgsmål, vil vi gerne prøve på at få fat i de ønskede informationer. Kontakt os med dine spørgsmål.

Mærke

Altabebe

Alta Bebe – Kun det allerbedste til dit barn

Den tyske virksomhed Alta Bebe har gennem de sidste år udviklet funktionelle og praktiske produkter med fine detaljer, som gør familiehverdagen nemmere. Virksomhedens filosofi består i at skabe brugervenlige produkter med et moderne design til en kokurrencedygtig pris. Alta Bebe tilbyder en bred produktvifte, herunder blandt andet behagelige sommer- og vinterkøreposer, beskyttende solsejl, vinddækner, og meget mere. Alle produkter er fremstillet med den største omhu og i førsteklasses materialer, som byder på den bedste komfort samt sikkerhed til barnet. Endvidere bliver produkterne testet og lever derfor altid op til de europæiske kvalitetsstandarder samt sikkerhedskrav.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Altabebe Regnslag til klapvogne med tag
4.5
183 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 141
 
4 stjerner
| 33
 
3 stjerner
| 6
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 2
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Altabebe Regnslag til klapvogne med tag
Altabebe Regnslag til klapvogne med tag
75 kr