ABC DESIGN Regnslag Tulip
Pris
149 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A281739

EAN: 4045875052170

ABC DESIGN Regnslag Tulip
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Hvis du og din baby er overrasket over dårligt vejr i bilen undervejs, ved du, at selv korte afstande som ruten fra parkeringspladsen til lejligheden eller supermarkedet kan være ubehagelige i regn, vind og sne.

Med Tulip regncover er din baby i sin bilsæde pålidelig beskyttet mod vind, sne og regn. Den vandtætte og vindtætte regndæk er lavet af ikke-giftige materialer i høj kvalitet og tilbyder all-round beskyttelse, mens den giver optimal ventilation og luftcirkulation for dit barn takket være lufthuller på begge sider.

Det kan opbevares på pladsbesparende måde, når du er på farten og er hurtigt klar til brug i tilfælde af pludselig vind eller nedbør, blot fastgjort og sikkert fastgjort på plads ved hjælp af allround elastik. En åbning til bærehåndtaget på toppen af ??baldakinen giver dig mulighed for at bære spædbarnsbæreren behageligt med din hånd eller i skæve på din arm. Du har altid din baby i udsigt gennem den gennemsigtige folie.

Produkt Høj lys s:
  • Fri for blødgørere
  • Beskyttelse mod vind og regn
  • Ventilation og luftcirkulation
  • Helt rundt elastisk bånd
  • Åbning til bærehåndtaget
  • Gennemsigtig folie
Kompatibel med:
  • ABC DESIGN Babysæde Tulip

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

ABC Design

ABC Design – Urban design møder funktionalitet

ABC Design har i de sidste 25 år fremstillet komfortable og praktiske barnevogne, der gør hverdagen nemmere for børnefamiler. Deres barnevogne er manøvredygtige og udstyret med mange funktionelle egenskaber, hvilket er med et at opflyde de krav der bliver stillet af både barn og forældre. ABC Design ligger særlig vægt på et moderne design og er derfor en førende trendsætter indenfor innovativ barnevognsproduktion. For ABC Design er det vigtigt at tilbyde produkter der tilfredstiller deres kunders ønsker såldes som deres behov, men samtidig vil ABC Design ikke gå på krompromis med deres kendetegn: det urbane design.

ABC Design: virksomhedens filosofi

Sikkerhed er det vigtigeste for ABC Design, det er en af de væsntlige grunde til, at de materialer ABC Design anvender er blevet testet for skadelige stoffer. Deres tekstiler bliver designet med henblik på at have en god UV-beskyttelse hvilket har resulteret i, at alle deres kalecher og parasoller har en UV-besyttelse med UPF 40+. Alle deres produkter bliver testet og kun de produkter med de bedste testresultater bliver godkendt af ABC Design.

ABC Designs produkter

ABC Designs brede sortiment byder på produkter fra kategorierne: barnevogne, klapvogne, højstole, autostole og div. tilbehør som f.eks. kalecher, pusletasker, køreposer og buggyboards. Udover single klapvogne fremstiller ABC Design også dobbelt- og tvillingevogne, derved er der noget for alle. Barnevognene og autostolene fåes i mange attraktive designs. Hertil kommer en ”Limited Edition”, som har et særdeles moderne design med nye farver og mønstre til hver ny kollektion. ABC Design har desuden vundet flere præmier for deres flotte og urbane design.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: ABC DESIGN Regnslag Tulip
5
10 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 9
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

ABC DESIGN Regnslag Tulip
ABC DESIGN Regnslag Tulip
149 kr