ABC DESIGN Pusletaske Tour Diamond Special Edition Asfalt

ABC DESIGN Pusletaske Tour Diamond Special Edition Asfalt


Variant:
 • ABC DESIGN Pusletaske Tour Diamond Special Edition Asfalt
 • ABC DESIGN Skiftende rygsæk Tour Graphite Grey 2020
 • ABC DESIGN Ændring af rygsæk Tour Street 2020
 • ABC DESIGN Skiftende rygsæk Tour Diamond Special Edition Pink-Gold

Pris
798 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A282295

EAN: 4045875092299

ABC DESIGN Pusletaske Tour Diamond Special Edition Asfalt
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
" Robust kvalitet imødekommer moderne it-styling: Rygsæksturen fra ABC Design
Du kan lide eventyr og vil altid være forberedt på alle eventualiteter? Så er Rygsæksturen lige den rigtige ting for dig! Det overbeviser ikke kun ved første øjekast med sit udseende, men også med dets indre værdier.

Ud over den rummelige og store lomme på fronten er rygsækken udstyret med seks andre mindre og større sidelommer - ideel til alle ordreelskere. Så ikke små ting går tabt i det store billede, tilbyder rygsækken små lynlåslommer og praktiske rum til kreativt kaos. Inde er der to lommer - inklusive et fugtighedsrum. Der er også inkluderet en hygiejnisk skiftemåtte til, når du er på farten, en pose-lomme og en isoleret, aftagelig flaskeholder.

Det store rum, der åbner fremad, giver masser af plads - ideel til shopping i byen eller til en lang gåtur. Rygsækken skærer også en fin figur, når du rejser og bliver et praktisk stykke bagage med kuffertstroppen på bagsiden.

Rygsæksturen skærer en fin figur på vognen eller på ryggen - ideel til alle dem, der vil være praktisk og stilfuld, når du er på farten. Det kan nemt og hurtigt monteres Universal til alle barnevognsmodeller fra ABC Design kan monteres. *

* Universalmonteringssystem er tilgængeligt for alle modeller i 2017-kollektionen. For modeller i 2016-kollektionen og ældre kræves ""Universal diaperbag-monteringssystem"" til fastgørelse til skyderen.

produktoplysninger:
 • Stor rygsæk
 • Skiftemåtte inkluderet
 • Mange stuveindstillinger
 • Rengøring: håndvask / kold vask
Tekniske data:
 • Materiale: Polyester
 • Dimensioner (længde x bredde x højde) : 30 x 17 x 45 cm
 • Vægt: 1,5 kg
Inkluderet i levering:
 • Rygsækstur
 • Isoleret flaskeholder
 • Skiftemåtte
 • Redskaber taske
 • ABC Design Universal -Fortification
"

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

ABC Design

ABC Design – Urban design møder funktionalitet

ABC Design har i de sidste 25 år fremstillet komfortable og praktiske barnevogne, der gør hverdagen nemmere for børnefamiler. Deres barnevogne er manøvredygtige og udstyret med mange funktionelle egenskaber, hvilket er med et at opflyde de krav der bliver stillet af både barn og forældre. ABC Design ligger særlig vægt på et moderne design og er derfor en førende trendsætter indenfor innovativ barnevognsproduktion. For ABC Design er det vigtigt at tilbyde produkter der tilfredstiller deres kunders ønsker såldes som deres behov, men samtidig vil ABC Design ikke gå på krompromis med deres kendetegn: det urbane design.

ABC Design: virksomhedens filosofi

Sikkerhed er det vigtigeste for ABC Design, det er en af de væsntlige grunde til, at de materialer ABC Design anvender er blevet testet for skadelige stoffer. Deres tekstiler bliver designet med henblik på at have en god UV-beskyttelse hvilket har resulteret i, at alle deres kalecher og parasoller har en UV-besyttelse med UPF 40+. Alle deres produkter bliver testet og kun de produkter med de bedste testresultater bliver godkendt af ABC Design.

ABC Designs produkter

ABC Designs brede sortiment byder på produkter fra kategorierne: barnevogne, klapvogne, højstole, autostole og div. tilbehør som f.eks. kalecher, pusletasker, køreposer og buggyboards. Udover single klapvogne fremstiller ABC Design også dobbelt- og tvillingevogne, derved er der noget for alle. Barnevognene og autostolene fåes i mange attraktive designs. Hertil kommer en ”Limited Edition”, som har et særdeles moderne design med nye farver og mønstre til hver ny kollektion. ABC Design har desuden vundet flere præmier for deres flotte og urbane design.

Vores Topsellers

ABC DESIGN Pusletaske Tour Diamond Special Edition Asfalt
798 kr