12% i appen | 10% i shoppen
12% i appen | 10% i shoppen
indenfor kategorien
BØRNEVÆRELSE
00
tim
00
min
00
sek
Vælg din kupon
ABC DESIGN Myggenet Tulip Black
Vejl. pris¹
148 kr
Pris
145 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A281749

EAN: 4045875052187

ABC DESIGN Myggenet Tulip Black
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Myg og insekter: Om sommeren er de overalt.
De små skadedyr vil også uden problemer finde vej ind i bilen. Med ABC DESIGN Myggen beskytter Tulip pålideligt din baby i bilsædet mod irriterende og farlige myg, insekter og myg - inde i og uden for bilen. Det finmasket, tåreværkt og slidstærkt stof giver din baby beskyttelse mod bid, selv de mindste insekter, samtidig med at det sikrer optimal ventilation, luftcirkulation og synlighed for dit barn. Det robuste myggenet tilpasser sig babyens form takket være elastikbåndet og giver et sikkert greb. Myggenet er let, kan anbringes væk for at spare plads, når det er ude og omkring, er hurtigt klar til brug, let at rengøre og derfor egnet til at tage med dig.

Et praktisk og fleksibelt tilbehør til dit babybilsæde ikke kun for en afslappet sommer derhjemme, men også for den optimale beskyttelse af dit barn på ferieture.

produktoplysninger:
  • Kompatibel med Tulip-spædbarnsbæreren
  • Nem montering med elastisk bånd
  • Finmasket, rivebestandigt og slidstærkt stof
  • Beskyttelse mod myg, insekter og myg

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

ABC Design

ABC Design – Urban design møder funktionalitet

ABC Design har i de sidste 25 år fremstillet komfortable og praktiske barnevogne, der gør hverdagen nemmere for børnefamiler. Deres barnevogne er manøvredygtige og udstyret med mange funktionelle egenskaber, hvilket er med et at opflyde de krav der bliver stillet af både barn og forældre. ABC Design ligger særlig vægt på et moderne design og er derfor en førende trendsætter indenfor innovativ barnevognsproduktion. For ABC Design er det vigtigt at tilbyde produkter der tilfredstiller deres kunders ønsker såldes som deres behov, men samtidig vil ABC Design ikke gå på krompromis med deres kendetegn: det urbane design.

ABC Design: virksomhedens filosofi

Sikkerhed er det vigtigeste for ABC Design, det er en af de væsntlige grunde til, at de materialer ABC Design anvender er blevet testet for skadelige stoffer. Deres tekstiler bliver designet med henblik på at have en god UV-beskyttelse hvilket har resulteret i, at alle deres kalecher og parasoller har en UV-besyttelse med UPF 40+. Alle deres produkter bliver testet og kun de produkter med de bedste testresultater bliver godkendt af ABC Design.

ABC Designs produkter

ABC Designs brede sortiment byder på produkter fra kategorierne: barnevogne, klapvogne, højstole, autostole og div. tilbehør som f.eks. kalecher, pusletasker, køreposer og buggyboards. Udover single klapvogne fremstiller ABC Design også dobbelt- og tvillingevogne, derved er der noget for alle. Barnevognene og autostolene fåes i mange attraktive designs. Hertil kommer en ”Limited Edition”, som har et særdeles moderne design med nye farver og mønstre til hver ny kollektion. ABC Design har desuden vundet flere præmier for deres flotte og urbane design.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: ABC DESIGN Myggenet Tulip Black
5
1 Kundebedømmelse
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

ABC DESIGN Myggenet Tulip Black
ABC DESIGN Myggenet Tulip Black
Vejl. pris¹ 148 kr
145 kr