ABC DESIGN Isofix Base Hazel black
Vejl. pris¹
1.116 kr
Pris
1.062 kr
Fri fragt*
Du sparer
54 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A187810

EAN: 4045875041884

ABC DESIGN Isofix Base Hazel black
Isofix er et standardiseret monteringssystem til autostole, som er særligt sikkert.

Du kan undersøge om din bil er kompatibel med Isofix systemet i køretøjets manual. Hazel Isofix basen byder på optimal sikkerhed i kombination med gruppe 0+ Hazel autostolen.

Basen monteres via Isofix-armene med bilens Isofix-beslag. Derefter kan gruppe 0+ autostolen nemt fastsættes på basen. Således kan autostolen nemt påsættes samt aftages.

Produkt-Highlights:
  • Støttebenet sørger for ekstra stabilitet
  • Farveindikator viser, om ISOFIX - systemet er sikkert fastgjort.
  • Stødpladen optimerer beskyttelsen ved eventuel påkørsel bagfra
  • Enkel montering af gruppe 0+ autostolen via Isofix-adapteren
  • Gruppe 0+ autostolen kan nemt løses fra adapteren
  • Adapteren er derudover meget kompakt sammenfoldelig
Tekniske detaljer:
  • Farve: Sort
  • Materiale: Polyester
  • Mål sammenfoldet: 56 x 10,5 x 35,5 cm
  • Vægt: 5,7 kg

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld!

Læs mere her.

Mærke

ABC Design

ABC Design – Urban design møder funktionalitet

ABC Design har i de sidste 25 år fremstillet komfortable og praktiske barnevogne, der gør hverdagen nemmere for børnefamiler. Deres barnevogne er manøvredygtige og udstyret med mange funktionelle egenskaber, hvilket er med et at opflyde de krav der bliver stillet af både barn og forældre. ABC Design ligger særlig vægt på et moderne design og er derfor en førende trendsætter indenfor innovativ barnevognsproduktion. For ABC Design er det vigtigt at tilbyde produkter der tilfredstiller deres kunders ønsker såldes som deres behov, men samtidig vil ABC Design ikke gå på krompromis med deres kendetegn: det urbane design.

ABC Design: virksomhedens filosofi

Sikkerhed er det vigtigeste for ABC Design, det er en af de væsntlige grunde til, at de materialer ABC Design anvender er blevet testet for skadelige stoffer. Deres tekstiler bliver designet med henblik på at have en god UV-beskyttelse hvilket har resulteret i, at alle deres kalecher og parasoller har en UV-besyttelse med UPF 40+. Alle deres produkter bliver testet og kun de produkter med de bedste testresultater bliver godkendt af ABC Design.

ABC Designs produkter

ABC Designs brede sortiment byder på produkter fra kategorierne: barnevogne, klapvogne, højstole, autostole og div. tilbehør som f.eks. kalecher, pusletasker, køreposer og buggyboards. Udover single klapvogne fremstiller ABC Design også dobbelt- og tvillingevogne, derved er der noget for alle. Barnevognene og autostolene fåes i mange attraktive designs. Hertil kommer en ”Limited Edition”, som har et særdeles moderne design med nye farver og mønstre til hver ny kollektion. ABC Design har desuden vundet flere præmier for deres flotte og urbane design.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: ABC DESIGN Isofix Base Hazel black
5
130 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 109
 
4 stjerner
| 16
 
3 stjerner
| 5
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

ABC DESIGN Isofix Base Hazel black
ABC DESIGN Isofix Base Hazel black
Vejl. pris¹ 1.116 kr
1.062 kr