Kun i dag: 10x babypoints 🎅
Kun i dag: 10x babypoints 🎅
Lige nu
EKSTRA points!
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
saml points nu
 Britax Römer Barnestol Discovery Plus Moon light Blå
NYHED

Britax Römer Barnestol Discovery Plus Moon light Blå


Variant:
 • Britax Römer Børnesæde Discovery Plus Space Black
 • Britax Römer Børnesæde Discovery Plus Mid night Grå
 • Britax Römer Barnestol Discovery Plus Moon light Blå
 • Britax Römer Børnesæde Discovery Plus Burgundy Red

1.340 kr
Pris
1.330 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A384378

EAN: 4000984707175

Britax Römer Barnestol Discovery Plus Moon light Blå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Produktdetaljer:
 • i-Size /Størrelse: 100 til 150 cm kropshøjde, Vægt: 15 til 36 kg, Alder: fra ca. 3,5 til 12 år.
 • DISCOVERY PLUS er udviklet og fremstillet i Tyskland og opfylder vores højeste krav til komfort og sikkerhed på farten.
 • DISCOVERY PLUS er udviklet i henhold til den nye i-Size -standard og giver dit barn endnu mere sikkerhed. Vores nye ISOFIX -stik gør installationen i bilen nem og behagelig.
 • Det forbedrede sæde og det generøst polstrede, bløde stofbetræk giver ekstra komfort, især på lange ture.
 • Takket være den slanke Design s kan der installeres op til tre DISCOVERY PLUS-sæder på bagsædet i en lang række bilmodeller.
 • Når du skifter sæde mellem forskellige køretøjer, hjælper de praktiske markeringer dig med at finde den korrekte indstilling med det samme. ISOFIX -systemet gør installationen nem og sikker.
 • I modsætning til vores konkurrenter fremstiller vi størstedelen af vores autostole i Tyskland. Dette garanterer ikke kun den højeste produktionskvalitet - det forkorter også transportafstandene og reducerer dermed miljøbelastningen betydeligt.
 • Hovedstøtten er udviklet til at være særlig komfortabel for større børn. Den kan uden besvær justeres til den korrekte position
 • Den slanke og kompakte Design gør det muligt at montere op til tre barnestole side om side på bagsæderne i mange køretøjer.
 • Nogle gange kan tingene blive ret kaotiske i bilen. Det er nemt at spilde en drink, eller dit barn kan blive syg af at køre.Vi har med omtanke udviklet et sædebetræk, der kan vaskes i maskine, og som er let at fjerne.
 • Vores barnestole med ryglæn beskytter dit barn på tre måder: Sædeskallen beskytter dit barn fra hoved til hofte, især i tilfælde af en sidekollision. Samtidig sikrer de øvre og nedre bælteføringer, at køretøjets bælte er på det rigtige sted.
 • Barnestolens ryglæn er justerbart. Så du kan justere den i henhold til vinklen på køretøjets sæde
 • DISCOVERY PLUS har integrerede bløde låsestik, så du nemt kan tilslutte et ISOFIX -stik ad gangen til bilens fastgørelsespunkter.
 • De bløde låse skal altid anvendes som supplement til køretøjets 3-punktssele for at give optimal beskyttelse i tilfælde af en ulykke.
Dimensioner og vægt:
 • Mål (dybde x bredde x højde): 42 x 44 x 63 - 83 cm.
 • Mål i sammenfoldet tilstand (dybde x bredde x højde): 46 x 45 x 68 cm
 • Højde: 63 - 83 cm
 • Produktvægt: 5,9 kg
Inkluderet i leveringen:
 • Britax Römer Discovery Plus
 • Brugsanvisning

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld!

Læs mere her.

Mærke

Britax Römer

Britax Römer: Altid en sikker køretur

Britax Römer kan betragtes som en af de store fortænkere indenfor sikkerhed for både børn og voksne i bil. De udviklede og solgte således allerede deres første sikkerheds tilbehør allerede i 1930erne. Selvfølgelig var der dengang lang vej endnu og transportens udvikling gik stærkt i de efterfølgende årtier, men firmaet viderudviklede ustandseligt deres produkter for at gøre det endnu mere sikkert at rejse i bil. Da Britax Römer udviklede den første autostol i 1950erne var der tale om en rigtig revolution indenfor forståelsen af sikkerhedsaspektet. Firmaet producerer hovedsageligt i Tyskland og i England og sætter i dag udelukkende fokus på produktionen af autostole, barnevogne og cykelstole. Kvalitet og sikkerhedskrav genspejles i mærkets popularitet.

Nye ideer

Da firmaet startede fandtes der ikke altid lige gode sikkerhedsstandards indenfor transportområdet, så Britax Römer var med til at tage emnet op, så der kunne fastsættes regler, så sikkerheden ikke længere var en usynlig størrelse. Firmaet var således med til at udvikle verdens første standard til sikkerhedsseler og har i årtierne derefter gang på gang kunnet bidrage til en øget sikkerhed ved at præsentere innovative ideer. Britax Römer er i øvrigt et af de eneste mærker, som har investeret i et eget crash-test-anlæg. Firmaet er altid involveret når det gælder om at finde frem til og fastsætte nye standards og features. ISOFIX-systemet kender vi jo alle til, men også når det gælder certificering af autostole kæmper firmate permanent for at reglerne strammes, så sikkerheden altid har højeste prioritet.

Fremragende testresultater

Mærkets autostole og barnevogne testes med jævne mellemrum af de forskellige testinstitutioner i de forskellige lande. Her kan Britax Römer fremvise fremragende resultater. Når det gælder giftstoffer i materialet kan mærket således fremvise topkarakterer ikke kun i forbindelse med tests foretaget af Stiftung Warentest. Det forundrer således ikke, at mærket tit står bag testvindere. Med al den forskning, innovation og kreativitet, der sættes i udviklingen af sikkerhedskoncepterne, er Britax Römer en af de helt store drivende kræfter indenfor barnets sikkerhed under transport.

Vores Topsellers

 Britax Römer Barnestol Discovery Plus Moon light Blå
Britax Römer Barnestol Discovery Plus Moon light Blå
1.340 kr
1.330 kr