reer Vagttøjsbord strålevarmer FeelWell
Pris
360 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A195303

EAN: 4013283019269

reer Vagttøjsbord strålevarmer FeelWell
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Forsigtig: hypotermi!
Da spædbørn og småbørn i modsætning til os voksne endnu ikke kan generere deres egen varme gennem bevægelser eller rysten, er det særlig vigtigt at opretholde barnets kropstemperatur. Især efter B aden eller når der skiftes bleer, kan især spædbørn hurtigt blive underafkølet og dermed forkølet. FeelWell-varmevarmeren til puslebordet fra reer forhindrer dette ved at give behagelig og beroligende øjeblikkelig varme.

Individuelt justerbart varmehoved
Med det hældningselement, der kan indstilles op til 50°, kan du styre varmestrålerne præcist og frem for alt jævnt. Denne funktion viser sig at være meget praktisk, især ved puslebordet, da den ønskede temperatur kun ledes til det område, der skal opvarmes. Dette sikrer, at barnet ikke fryser, og at forældrene ikke sveder under strålevarmeren. Takket være det vipbare varmehoved er FeelWell-varmevarmeren til puslebordet også meget økonomisk at bruge, da den straks giver behagelig varme, hvor der er behov for det.

Altid den rigtige temperatur takket være to indstillelige varmeniveauer
FeelWell-varmevarmeren til puslebordet fra reer har to forskellige varmeniveauer, der hurtigt og nemt kan vælges med en trækledning. Det giver således den rette varmeeffekt i alle miljøer og rumtemperaturer.

Nem vægmontering takket være det aftagelige vægbeslag
Den aftagelige monteringsplade gør det til en leg at fastgøre den strålende varmelegeme til puslebordet. Den kan nemt fastgøres til væggen med de medfølgende skruer og dybler. Takket være vægmonteringen er den strålende varmelegeme til puslebordet meget pladsbesparende og uden for rækkevidde for små børns hænder.

Særlig sikker takket være den automatisk slukningsfunktion, der kan slås fra
Især når du har travlt, kan det ske, at du glemmer at slukke for varmeapparatet på puslebordet. Med den automatiske slukningsfunktion, der kan slås fra, har du én ting mindre at bekymre dig om. For at aktivere den automatiske slukning skal du blot indstille timerknappen på undersiden af enheden til "ON", hvorefter den varme radiator på omklædningsbordet automatisk slukker efter 10 minutter. Men hvis de 10 minutters strålevarme ikke er nok, kan apparatet tændes igen på ingen tid.

Nem betjening takket være trækafbryderen
Efter B aden eller når barnet skal skiftes eller klædes på, har mor og far hænderne fulde. Du har ikke tid til at beskæftige dig med teknisk kompliceret udstyr. FeelWell-varmestrålevarmeren til puslebordet tændes med et enkelt træk og giver straks en beroligende, punktvis varmestråling. Ved at trække i ledningen igen kan varmeniveauet ændres, eller apparatet kan slukkes igen.

Perfekt beskyttet mod nedkøling!
Hos voksne reagerer kroppens eget klimaanlæg automatisk på forskellige temperaturstimuli udefra. Det er ligegyldigt, om vi føler varme eller kulde. Hos spædbørn er varmereguleringen via huden endnu ikke fuldt udviklet. Deres små kroppe er ikke i stand til at tilpasse deres egen temperatur til de faldende temperaturer udenfor. Barnets kropstemperatur falder, så snart luften i omgivelserne køles ned. Derfor er de små hurtigt udsat for hypotermi og har brug for din hjælp, især i de første måneder af deres liv, for at føle sig helt godt tilpas.

Produktdetaljer:
  • Temperaturfordeling testet i henhold til standard for medicinske produkter (IEC 601-2-21)
  • Automatisk slukning, der kan omskiftes
  • Trækkontakt til valg af to varmeniveauer: 400 W / 800 W (230 V)
  • Opvarmningshovedet kan vippes op til 50
Tekniske detaljer:
  • Farve: hvid / grå
  • Mål (bredde x højde): ca. 52 x 155 til 185 cm
  • Kabellængde: 185 cm (med sikkerhedsstik)
  • Materiale: stål, plast
Inkluderet i leveringen:
  • Skiftbord strålevarmer

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Reer

REER – Når sikkerheden kommer først

Den tyske virksomhed REER blev grundlagt 1922 og har derfor i mere end 90 år produceret og leveret kompetente sikkerhedsprodukter. Under mottoet ”Mere sikkerhed til børn” udtrygger REER deres kerneværdier: sikkerhed og tryghed til de helt små er virksomhedens øverste prioritet. Med produkterne fra REER kan forældrene skabe sikre omgivelser, som deres børn kan opdage og udforske uden bekymringer. REER tilbyder blandt andet sikkerhedsgitre, flaskevarmere, skabslåse, sengegitre, babyalarmer, varmelamper til puslebordet og yderligere uundværlige produkter til hverdagen. Alle produkter fra REER bliver testet og lever op til de europæiske sikkerhedskrav samt høje kvalitetsstandarder.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: reer Vagttøjsbord strålevarmer FeelWell
5
16 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 13
 
4 stjerner
| 3
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

reer Vagttøjsbord strålevarmer FeelWell
reer Vagttøjsbord strålevarmer FeelWell
360 kr