Om os

pinkorblue.dk – en e-mærket online shop med produkter til dig og dit barn! Med få klik kan du finde mere end 25.000 konkurrencedygtige produkter til din baby: autostole, barnevogne, interiør til børneværelset, tøj og legetøj. Udover baby produkter, har vi også et udvalg af trendy ventetøj.

pinkorblue.dk`s udvalg består af kendte brands som f.eks. Baby Jogger, Britax Römer, Maxi-Cosi, Cybex, Big, Puky, Klein, Geuther, Babybay, Lamaze, Kiddy, Concord, Osann, Lego, Brio, Schleich, Babybjörn, Hauck, Haba, BabyDan, Philips Avent, Playmobil og mange flere til konkurrencedygtige priser.

pinkorblue.dk`s medarbejdere deltager løbende i specialkurser der omhandler de enkelte produkter, alle kurser bliver ledet af eksperter der har tilknytning til producenterne, de kurser der omhandler autostole og barnevogne har særlig fokus på sikkerheden.

Vi har e-mærket, et vigtigt signal til dig om at vores butik er godkendt og kontrolleret. e-mærket er den danske mærkningsordning for sikker nethandel. Bag e-mærket står Forbrugerrådet, Dansk Erhverv, DI, FDIH, HK, Dansk IT og Finansrådet, e-mærket er med dig hele vejen – både før, under og efter en nethandel, og e-mærkets jurister kontrollerer løbende de e-mærkede butikker, så du er sikker på, at netbutikkerne altid lever op til lovgivningen og til e-mærkets særlige forbrugerbeskyttende krav. Skulle du få brug for hjælp sidder e-mærkets jurister altid klar med rådgivning og svar på de spørgsmål, du måtte have.

Vi bestræber os på at kunden skal have den bedst mulige købsoplevelse gennem god service og vejledning. Vores kundeservice team sidder parat til at hjælpe dig per telefon eller per e-mail. Gratis levering med PostNord hvis du køber for over 500 DKK. Vi ønsker dig god fornøjelse med at shoppe hos pinkorblue.dk