Om os

Pinkorblue.dk er en del af babymarkt - vi er Europas største netbutik for børne- og babyprodukter. Vi har alt hvad familien har brug for, også et bredt sortiment til gravide. Udover Danmark er vi repræsenteret i i alt 13 europæiske lande og i Kina.

Hvorfor handle hos pinkorblue.dk?

 • Stort sortiment
  Med over 85.000 artikler står pinkorblue.dk for et stort udvalg af produkter. Vi arbejder kun med certificerede leverandører, som har grundige test og processer af deres produktkvalitet. Vores indkøbere arbejder under strenge interne krav for at overholde svenske standarder og EU-direktiver.

 • De bedste priser
  pinkorblue.dk tilbyder sine kunder fair, familievenlige priser.

 • Bedste service
  Hos os i pinkorblue.dk skrives service og rådgivning med store bogstaver. Vi tilbyder vores kunder kvalificeret kundeservice, spændende nyhedsbreve, omfattende online guides og forskellige sociale medieaktiviteter. For ofte stillede spørgsmål og svar, se mere her:

 • 100 dages returret
  Du kan returnere hele eller dele af dit køb ved hjölp af vores returportal - har du oprettet en kundekonto, har du op til 100 dage til at returnere en vare. Kontakt os på e-mail eller telefon, så hjælper vores medarbejdere dig videre. Mere information om dette i vores generelle vilkår og betingelser.

 • Babypoints loyalitetsprogram
  Hos os kan du spare såkaldte babypoint i form af penge. Det betyder, at for hver krone du bruger på http://pinkorblue.dk , får du 1 babypoint til en værdi af 1 øre ved næste ordre. Eksempel: Køber du en barnevogn for 6.000 DKK, får du 6.000 babypoint. Ved næste køb får du dermed 60 DKK i rabat. Det kan du læse mere om her.

 • Kampagner
  Vi forbereder løbende særlige kampagner og konkurrencer med fantastiske præmier. Vi deler gerne disse via vores nyhedsbrev, samt på vores Facebook-side og på Instagram. Hold dig opdateret for ikke at gå glip af fremtidige kampagner.

 • Logistisk ekspertise
  Vi gør vores kunder glade. Hvert år sender vi over to millioner pakker på tværs af Europa. Med et lagerareal på 55.000 m² sikrer vi en smidig proces for vores kunder.

 • Hurtigste butikssystem
  Med vores eget butikssystem er vi teknisk på forkant, når det kommer til både funktioner og hastighed.


Med venlig hilsen,
babymarkt-familien
info@pinkorblue.dk