10% på børneværelse m.m. 🛏️
10% på børneværelse m.m. 🛏️
kopiér koden:
PGE17955
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikr dig kuponen
MAXI COSI Reboarder autostol Mica i-Size Authentic Grey
Variant:
 • MAXI COSI Reboarder autostol Mica i-Size Authentic Black
 • MAXI COSI Reboarder autostol Mica i-Size Authentic Grey

Pris
2.459 kr
Fri fragt*
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A288088

EAN: 8712930162674

MAXI COSI Reboarder autostol Mica i-Size Authentic Grey
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Fra fødslen til ca. 4 år (40 til 105 cm)

MAXI COSI Mica - Altid den rigtige vej
Det har aldrig været så afslappet at sætte dit barn i en barnestol som med den 360° drejelige MAXI COSI Mica. Den er let at installere med ISOFIX , opfylder i-Size sikkerhedsstandarderne og giver dig mulighed for at vende sædet mod dig selv, så du nemt kan sætte dit barn ind.

Denne drejelige barnestol gør hver rejse til en stressfri oplevelse - for forældre og barn. Mica kan justeres til en hvileposition i alle 360° positioner, så dit barn altid har det behageligt. Takket være vores soft seat reducering kan den bruges direkte fra fødslen og op til 4 års alderen; fremad- og bagudvendt. For at give dig ro i sindet har vi udstyret Mica med både i-Size - de nyeste og højeste sikkerhedsstandarder - og den overlegne G-CELL-teknologi.

Installation
Vores drejelige barnestol Mica er monteret med det praktiske ISOFIX system. Og et praktisk støtteben sikrer stabilitet, selv når dit barn ikke sidder i sædet. Se brugervejledningen til MAXI COSI Mica for at få vejledning i, hvordan du installerer den korrekt. MAXI COSI Mica har indikatorer, der viser dig, om barnestolen er korrekt tilsluttet til bilens ISOFIX forankringspunkter. Hvis den er monteret korrekt, kan barnestolen blive i bilen. Det gør en tur med dit barn endnu mere afslappende. Det eneste, du skal gøre, er at sætte dit barn i sædet og spænde sikkerhedsselen korrekt.

Sikkerhed
Mere end 50 millioner babyer er blevet bragt hjem fra hospitalet efter fødslen med hjælp fra MAXI COSI . For os - som en førende specialiseret udbyder af mobilitet med børn - er dine børns sikkerhed også vores højeste prioritet. Vores intuitive og innovative barnestole beskytter dit barn og ledsager jer som familie på jeres vej ind i fremtiden. Uafhængige kollisionstests for dynamisk sikkerhed og brugervenlighed anbefaler udtrykkeligt barnestole fra MAXI COSI . Vi har ikke kun designet vores Mica drejelige barnestol til at gøre det nemmere for forældre, men vi har også indarbejdet vores innovative sikkerhedsteknologi: G-CELL. Denne teknologi er stødabsorberende og beskytter dit barn mod skader i tilfælde af en sidekollision. Desuden opfylder MAXI COSI Mica de nyeste og strengeste sikkerhedsstandarder i-Size , og dit barn kan køre bagudvendt op til 4 år.

Komfort på et nyt niveau
MAXI COSI Mica tager komfort og håndterbarhed til nye højder og gør enhver tur til en leg. Med easy-in skridthylsteret giver den dig som forælder mulighed for at sætte dit barn komfortabelt i den. Børnesædet er også skånsomt for din ryg, da det kan drejes 360° med et enkelt klik. På denne måde kan du se 5-punktsselen perfekt og spænde dit barn korrekt fast! Med den hyggelige sædeforlænger kan Mica bruges fra fødslen. Når dit barn bliver ældre, vil det fortsat sidde behageligt takket være hvilepositionerne, nakkestøtten med Memory skum og den indbyggede ventilation i ryglænet. Dette garanterer behagelige og komfortable rejser op til 4 år! Dit barn kan blive syg undervejs. Selv mad og drikkevarer ender ikke altid der, hvor de hører til. Men uanset hvad der sker, kan sædebetrækket på barnestolen MAXI COSI nemt tages af og vaskes i vaskemaskinen.

Produktdetaljer:
 • Velegnet fra fødslen og op til ca. 4 år
 • Drejbar 360 grader med et enkelt klik
 • Drejes til enhver liggeposition
 • Selen og nakkestøtten kan justeres samtidig
 • Easy-in step pad gør det nemt at sætte barnet i sædet
 • Krog til fastholdelse af selen
 • Nem justering af selen
 • Aftageligt og vaskbart betræk (op til 30 °C)
 • Reverse travel op til 4 år gammel
 • Højeste beskyttelse mod sidekollision takket være G-CELL-teknologi
 • i-Size (R129) Sikkerhed
 • Akustiske og visuelle indikatorer for at undgå forkert installation
 • ISOFIX -installation med støttefod
 • Flad sovestilling
 • 5-punkts sikkerhedssele
 • Komfortabelt sæde med ekstra polstring
 • Komfortabel babyindsats medfølger
 • Indbygget ventilation bagtil
Tekniske detaljer:
 • Mål (længde x bredde x højde): 66 til 77 x 45 x 47 til 73 cm
 • Vægt: 14,55 kg
 • Kan belastes med op til maks. 18 kg
 • Materiale: 100 % polyester

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld!

Læs mere her.

Mærke

Maxi Cosi

Sikkerhed med Maxi Cosi autostole

Maxi Cosi har igennem mange år lagt vægt på barnets sikkerhed. Det er blandt andet derfor virksomheden er kendt for at udvikle og producere komfortable og sikre autotole, som ikke kun lever op til alle sikkerhedskrav, men også overgår alle forventninger. Maxi Cosi har et bredt sortiment af autostole der er egnet til grupperne 0-3 og dermed tilbyder de produkter til forskellige aldre og vægtklasser. Babyautostolene Maxi Cosi Pebble eller Maxi Cosi Cabriofix egner sig perfekt til børn der vejer 0-13 kg. Er barnet derimod for stor til babyautostolen, kan modellerne Maxi Cosi Axiss eller Maxi Cosi Rodi anvendes op til en vægt på 36 kg.

Maxi Cosi – dette mærke går ind for kvalitet!

Mærket Maxi Cosi er oprindeligt fra Holland, men blev opkøbt af det canadiske firma Dorel Inc. i 1994 og har siden da kun udvidet sit sortiment markant. I dag opererer virkomheden Maxi Cosi over hele verden og er en af de førende producenter inden for klapvogne, bilsæder og bæreseler til babyer.

 

En autostol fra Maxi Cosi

Maxi Cosis autostole lever altid op til de nyeste standarder, som byder på tryghed og sikkerhed for forældre og barn. Dette tydeliggøres ved at Maxi Cosi lever op til alle standarder og sikkerhedskrav der stilles til en autostol, derved er sikkerheden det vigtigtste hos Maxi Cosi. Vær venligst opmærsom på, at vælge den passende autostol ud fra barnets vægtklasse, da Maxi Cosi autostolene er udviklet til at passe specifik til barnets vægt og alder. Alle modeller fåes i forskellige farver og designs.

En barnevogn fra Maxi Cosi

En Maxi Cosi barnevogn er under alle omstændigheder sikker og komfortabel. Deres brede sortiment af barnevogne gør det muligt for alle familier at finde en barnevogn der dækker deres behov og passer netop til deres livstil. Barnevogne fra Maxi Cosi er produceret med særligt henblik på at opnå den højeste kvalitet samt dit barns komfort.

 

En bæresele fra Maxi Cosi

En bæresele fra Maxi Cosi er med til at styrke forholdet mellem forældre og barn. Bæreselerne er fremstillet er meget slidstærkt samt stabilt materiale, og byder dermed på den bedste sikkerhed og komfort til dit barn. Modellerne fåes i mange forskellige designs og farver.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: MAXI COSI Reboarder autostol Mica i-Size Authentic Grey
5
337 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 278
 
4 stjerner
| 52
 
3 stjerner
| 6
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

MAXI COSI Reboarder autostol Mica i-Size Authentic Grey
MAXI COSI Reboarder autostol Mica i-Size Authentic Grey
2.459 kr