10% på børneværelse m.m. 🛏️
10% på børneværelse m.m. 🛏️
kopiér koden:
PGE17955
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikr dig kuponen
MAXI COSI Reboarder autostol Mica i-Size Authentic Black
-10%

MAXI COSI Reboarder autostol Mica i-Size Authentic Black


Variant:
 • MAXI COSI Reboarder autostol Mica i-Size Authentic Black
 • MAXI COSI Reboarder autostol Mica i-Size Authentic Grey

Vejl. pris¹
2.459 kr
Pris
2.203 kr
Fri fragt*
Du sparer
256 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A288078

EAN: 8712930162032

MAXI COSI Reboarder autostol Mica i-Size Authentic Black
Fra fødsel op til 4 års alderen (40 til 105 cm)

MAXI COSI Mica - Altid det rigtige twist
At sætte dit barn i en autostol har aldrig været så afslappet som med den 360° drejelige MAXI COSI Mica. Det er betryggende nemt at installere med ISOFIX, svarende til i-Size sikkerhedsstandarder og giver dig muligheden for at vende stolen mod dig for nemt at kunne putte dit barn i autostolen.

Denne roterende autostol gør hver tur til en stressfri oplevelse, for både forældre og barn. Autostolen kan lænes tilbage i enhver 360° position for at holde dit barn komfortabelt. Takket være vores bløde sædeindsats kan den bruges fra fødslen og op til 4 års alderen.

Installation
Vores roterende autostol Mica, er monteret med det praktiske ISOFIX-system. Og en praktisk støttefod sikrer stabilitet, også når dit barn ikke sidder i stolen. I brugermanualen til MAXI COSI Mica finder du instruktionerne til korrekt installation. MAXI COSI Mica har indikatorer, som du kan bruge til at se, om autostolen er korrekt forbundet til ISOFIX-forankringspunkterne. Hvis den er installeret korrekt, kan autostolen blive i bilen, hvilket gør en køretur med dit barn endnu mere afslappet, da det eneste du skal gøre er, at sætte dit barn i stolen og spænde dit barn fast.

Sikkerhed
Mere end 50 millioner babyer er allerede blevet bragt hjem fra hospitalet efter fødslen med hjælp fra MAXI COSI. Som en førende specialist inden for mobilitet med børn er sikkerheden for dit barn er vores topprioritet. Vores intuitive og innovative autostole beskytter dit barn. Ikke alene udviklede vi vores Mica roterendeautostol for at gøre det lettere for forældre, vi har også indarbejdet vores innovative sikkerhedsteknologi: G-CELL. Denne teknologi er stødabsorberende og beskytter dit barn mod skader under en sidekollision. Derudover opfylder MAXI COSI Mica de nyeste og strengeste sikkerhedsstandarder i-Size og dit barn kan køre bagudvendt op til 4 års alderen.

Komfort taget til et nyt niveau
Ved at tage komfort og brugervenlighed til nye dimensioner gør MAXI COSI Mica enhver rejse til en barneleg. Med den nemme skridtpude giver den dig som forælder mulighed for at putte dit barn behageligt ind i stolen. Barnestolen er også let på ryggen, takket være muligheden for at skifte den med et enkelt klik. Med den behagelige sædereduktion kan Mica bruges fra fødslen og i takt med at dit barn vokser, vil det blive ved med at sidde behagelig, takket være hvilepositionerne, nakkestøtten med memoryskum og ventilationen indbygget i ryglænet. Dette garanterer behagelige og komfortable ture op til 4-års alderen! I tilfælde af dit barn bliver syg på farten eller spilder mad og drikkelse, kan betrækket nemt tages af, maskine vaskes og sættes på igen.

Produktdetaljer:
 • Velegnet fra fødsel op til 4 års alderen
 • Panorer 360 grader med et enkelt klik
 • Roterer til enhver tilbagelænet position
 • Selesystem og nakkestøtte kan justeres på samme tid
 • Let-in skridtpude gør det nemt at putte dit barn i
 • Krog for at holde selen
 • Nem justering af rem
 • Aftageligt og vaskbart betræk (op til 30 °C)
 • Omvendt rejse op til 4 år
 • Højeste niveau af sidekollisionsbeskyttelse takket være G-CELL-teknologi
 • i-Size (R129)-sikkerhed
 • Akustiske og visuelle indikatorer for at undgå fejl Installation
 • ISOFIX-installation med støtteben
 • Flad sovestilling
 • 5-punkts sikkerhedssele
 • Komfortabelt sæde med ekstra polstring
 • Komfortabel babyindsats medfølger
 • Indbygget ventilation bagpå
Tekniske detaljer:
 • Mål (længde x bredde x højde): 66 til 77 x 45 x 47 til 73 cm
 • Vægt: 14,55 kg
 • Kan belastes op til maks. 18 kg
 • Materiale: 100 % polyester

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld!

Læs mere her.

Mærke

Maxi Cosi

Sikkerhed med Maxi Cosi autostole

Maxi Cosi har igennem mange år lagt vægt på barnets sikkerhed. Det er blandt andet derfor virksomheden er kendt for at udvikle og producere komfortable og sikre autotole, som ikke kun lever op til alle sikkerhedskrav, men også overgår alle forventninger. Maxi Cosi har et bredt sortiment af autostole der er egnet til grupperne 0-3 og dermed tilbyder de produkter til forskellige aldre og vægtklasser. Babyautostolene Maxi Cosi Pebble eller Maxi Cosi Cabriofix egner sig perfekt til børn der vejer 0-13 kg. Er barnet derimod for stor til babyautostolen, kan modellerne Maxi Cosi Axiss eller Maxi Cosi Rodi anvendes op til en vægt på 36 kg.

Maxi Cosi – dette mærke går ind for kvalitet!

Mærket Maxi Cosi er oprindeligt fra Holland, men blev opkøbt af det canadiske firma Dorel Inc. i 1994 og har siden da kun udvidet sit sortiment markant. I dag opererer virkomheden Maxi Cosi over hele verden og er en af de førende producenter inden for klapvogne, bilsæder og bæreseler til babyer.

 

En autostol fra Maxi Cosi

Maxi Cosis autostole lever altid op til de nyeste standarder, som byder på tryghed og sikkerhed for forældre og barn. Dette tydeliggøres ved at Maxi Cosi lever op til alle standarder og sikkerhedskrav der stilles til en autostol, derved er sikkerheden det vigtigtste hos Maxi Cosi. Vær venligst opmærsom på, at vælge den passende autostol ud fra barnets vægtklasse, da Maxi Cosi autostolene er udviklet til at passe specifik til barnets vægt og alder. Alle modeller fåes i forskellige farver og designs.

En barnevogn fra Maxi Cosi

En Maxi Cosi barnevogn er under alle omstændigheder sikker og komfortabel. Deres brede sortiment af barnevogne gør det muligt for alle familier at finde en barnevogn der dækker deres behov og passer netop til deres livstil. Barnevogne fra Maxi Cosi er produceret med særligt henblik på at opnå den højeste kvalitet samt dit barns komfort.

 

En bæresele fra Maxi Cosi

En bæresele fra Maxi Cosi er med til at styrke forholdet mellem forældre og barn. Bæreselerne er fremstillet er meget slidstærkt samt stabilt materiale, og byder dermed på den bedste sikkerhed og komfort til dit barn. Modellerne fåes i mange forskellige designs og farver.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: MAXI COSI Reboarder autostol Mica i-Size Authentic Black
5
337 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 278
 
4 stjerner
| 52
 
3 stjerner
| 6
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

MAXI COSI Reboarder autostol Mica i-Size Authentic Black
MAXI COSI Reboarder autostol Mica i-Size Authentic Black
Vejl. pris¹ 2.459 kr
2.203 kr