Ofte stillede spørgsmål

Betaling

Hvilke betalingsmetoder tilbyder vi?

Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder:

·         Visa/Dankort

·         Kreditkort (Visa, Mastercard eller American Express)

·         Bankoverførsel

·         PayPal

·         Klarna Faktura

Hvad er PayPal?

PayPal er en betalingsservice på nettet, som gør det nemt, hurtigt og sikkert at handle på nettet. Og at være indehaver af en PayPal-konto koster ikke noget.

Dine bank- eller kreditkortoplysninger opbevares kun hos PayPal. Derfor bliver de ikke sendt hver eneste gang du handler på nettet – det gør betalinger med PayPal ekstra sikre. Du betaler desuden nemt og let vha. 2 klik. Du benytter nemlig dine gemte bank- eller kreditkortoplysninger automatisk i stedet for at skulle angive oplysningerne hver gang. Derudover ankommer varerne som regel hurtigere end hvis du betaler på anden vis, for PayPal betalinger sker hurtigere. Sælgeren kan derfor sende varen med det samme og du modtager den som regel hurtigere.

I det hele taget har sælgere og købere stor tiltro til PayPal. I verden findes mere end 175 mio. Kontoer i 190 lande.

Åbn en gratis PayPal konto og forbind den med din bankkonto eller dit kreditkort – så bliver dit næste indkøb hos pinkorblue.dk endnu mere nemt.

Du kan maksimalt købe for 15.000,- kroner over PayPal.

Yderligere informationer omkring PayPal finder du på www.paypal.com/dk

Hvordan fungerer betalingsmetoden bankoverførsel (forudbetaling)?

Forsendelsen sker efter indbetaling. Vi beder dig om at overføre hele beløbet efter bestilling. Du modtager en ordrebekræftelse per mail. I denne mail kan du læse hvilket beløb, der skal overføres, vores kontoforbindelse og ordre/bestillingsnummeret, der skal angives ved overførsel, så vi kan se, hvilke beløb der hører til hvilke bestillinger. Obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs hvorfor her

Vores bankforbindelse:

Danske Bank A/S – CVR nr.: 61 12 62 28

Reg.nr.: 4073

Kontonr.: 11164145

Hvordan fungerer betalingsmetoden kreditkort?

Betalingen sker ved debitering af dit kreditkort: VISA, MasterCard oder American Express.

Under købsprocessen indtaster du dine kreditkortoplysninger via en sikker krypteret 128 bit SSL forbindelse.

Hvis din bank arbejder med 3D-secure kode (Verified by Visa eller MasterCard SecureCode) bliver du omdirigeret og bedt om at identificere dig overfor udstederen af kreditkortet (dette er for det meste din egen bank) ved at angive en kode. Denne kode vil du kunne få hos din bank.

Skulle din ordre ændre sig påfølgende fordi en eller flere artikler ikke er på lager, debiterer vi naturligvis kun beløbet for de sendte artikler. Du betaler kun for de produkter, der bliver scannet under pakningen.
Den dag din ordre bliver overdraget til vores fragtpartner modtager du en bekræftelse med trackingnummeret per mail. Som regel modtager du 3-5 dage senere din ordre.

Benyt denne hurtige og enkle betalingsform uden yderligere gebyrer.


Maksimum ordreværdi 15.000,- DKK.

Hvordan fungerer betalingsmetoden Klarna Faktura?

Hvis du gennemfører en bestilling med Klarna Faktura, modtager du automatisk en faktura på din email-adresse. Herefter har du 14 dages tid til at betale. Således betaler du først, når du har fået varen. Betaling med Klarna Faktura byder på følgende fordele: Der opstår ingen yderligere omkostninger og du skal på intet tidspunkt indtaste bank- og kreditkortsoplysninger. Desuden kan vi klargøre pakken til forsendelse, uden at skulle vente på betalings-registrering først.

Forsendelse

Leverering sker med PostNord der er en af Nordens største udbydere af transportløsninger, vi benytter i denne forbindelse Home Delivery.

Vi leverer ikke til Grønland og Færøerne.

Overblik forsendelsesomkostninger:

Hvis du køber for under 500,- DKK koster leveringen 49,- DKK

Hvis du køber for over 500,- DKK er leveringen GRATIS!

Leveringen sker med PostNord og gælder ikke for gavekort (gavekort sendes i elektronisk form via email, og kan printes ud efter bestilling)

Leveringstiden gælder fra det tidspunkt du modtager forsendelsesbekræftelsen. Vi kan her kun oplyse den forventede tid fra forsendelsestidspunktet, fordi de forskellige betalingsmetoder betyder forskel i den tid det tager, at vi får meddelelse om beløbsreservering/beløbsbetaling elektronisk fra banken. Bankoverførsel tager således længst, hvorimod de andre betalingsmetoder er hurtigere. Den samlede tid fra bestillingstidspunktet til selve leveringen består således af den tid der går, inden vi får en reserverings-/betalingsbekræftelse fra banken plus ca. 1 arbejdsdag (tit samme dag) til pakning af forsendelsen plus selve den forventede forsendelsestid, som du kan se nedenfor. Husk altid at bestille i god tid.

Forventet leveringstid fra forsendelse

Postnummer:

3 dage

00-36, 38-99*

4 dage

37

*Undtaget er her postnumre 39 til Grønland, som vi ikke leverer til.

Hvis der er synlige skader på emballagen, f.eks. et hul i kassen, bør du nægte at modtage pakken.

PostNord returnerer herefter pakken til depotet og informerer afsenderen om klagen.

Åbner du pakken og opdager, at  pakkens indhold er beskadiget, bør du kontakte os omgående.

Du kan skrive til os på info@pinkorblue.dk  og medsende ordrenummer og billeder både af emballagen og skaden.