Britax Römer - Din ledsager til sikre eventyr!

Et barn, der sidder i en Britax Römer bagudvendt autostol

Børnesikkerhed siden 1966. Virksomheden Britax Römer har altid været engageret i at ledsage børn sikket på farten og sætter derfor børns sikkerhed på foreste række, sammen med barndets motto "Protecting What Matters Most". Allerede i 1966 udviklede virksomheden den første autostol og har idag udover autostole også barnevogne i deres produktsortiment. Produkterne er udviklet i frabrikken i Leipheim med den største omhu af mangeårige medarbejdere, hvor produkterne for det meste er "Made in Germany". Det interne testcenter med crashtestfacilitet garanterer de højeste standarder for sikkerhed og produktkvalitet.

Pige sidder i et barnesæde på bagsædetEn kvinde går med sin barnevogn.
Se alle produkter fra Britax Römer

Bæredygtighed

Made in Germany

MADE IN GERMANY

De fleste autostole produceres på frabrikken i Leipheim i Tyskland. Fra design til produktion sker alt under et tag, så de forskellige teams er i konstant kommunikation med hinanden og er i stanhd til at producere de sikreste autostole.
 

Den regionale produktion sikrer respons og leveringstid, samt kortre transporture, hvilket skåner vores miljø og ressourcer.

GREEN SENSE

Britax Römer vil gerne holde CO²-fodaftrykket så lille som muligt. Virksomheden værdsætter sikre, behagelige og bæredygtige autostole og klapvogne. Britax Römer bekymrer sig lige så meget om sikkerheden for børn over hele verden, som de vokser op i. Med GREEN SENSE - kollektionen bidrager virksomheden dermed til en mere bæredygtig fremtid.

 

Stof betrækket fra GREEN SENSE - kollektionen er lavet af 100% genbrugt PET-flasker, der er forvandlet til nyt garn. Den åbnestruktur af mesh-materialet sikre også en ideel luftcirkulation.

Green Sense

HØJESTE KVALITET OG SIKKERHED

Et barn sidder på bagsædet af en Britax Römer-autostol.

Mobilitet med maksimal sikkerhed

Britax Römer tilbyder autostole og klapvogne af høj kvalitet, der opfylder de højeste sikkerhedsstandarder. Dette sikres af yderligere fremragende sikkerhedsfunktioner så som XP-PAD, SecureGuard og sidekollisionsbeskyttelsen SICT. Disse ekstra sikkerhedselementer svækker de kræfter, der virker i tilfælde af side eller frontalkollisoner. Dette giver optimalt sikkerhed, når forældre er ude og færdes med deres børn på gaden.

Hvilken gruppe autostol søger du?

Populære autostole

Tilbehør, der passer perfekt til autostolen

BARNEVOGNE TIL HVERT EVENTYR

Det er ligemeget om det er buggies, kombivogne eller tvillingevogne, Britax Römer tilbyder en række forskellige modeller. Komfort og sikkerhed for børnene har højeste prioritet. For at gøre hverdagen så fleksibel som muligt for forældrene. Barnevognsmodellerne med babysele fra Britax Römer kompatibel med BABY-SAFE 5Z2 og mange andre producenter. Funktionerne som ventilationsvinduet, de punkteringssikre dæk og den fremragende affjedring imponerer især forældre på SMILE 5Z."

Populære barnevogne og buggies

Find det rigtige tilbehør

Se alle produkter fra Britax Römer