Bieco Potte antislip trend blå

Bieco Potte antislip trend blå


Variant:
  • Bieco Potte antislip trend blå
  • Bieco Potte antislip trend pink

Pris
119 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A299872

EAN: 4005544807111

Bieco Potte antislip trend blå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
At blive tør er børns leg! Denne praktiske potte fra Bieco er et must for babyer og småbørn fra 8 måneder til omkring 3 år. Med sit ergonomiske design og meget bløde kanter er det behageligt at bruge. Stænkskærmen forhindrer store og mindre overraskelser. Den trendy blå farve og det søde motiv med to zebraer vil glæde dit barn og opmuntre dem til at tørre hurtigt. Potten har en størrelse på ca. 35x 29x 32 cm og vejer lige under 420 gram. Så det kan let transporteres og medbringes på ture. Den er lavet af robust plast af høj kvalitet, der er fri for blødgørere og ikke udsender skadelige stoffer. Sikker brug af børnetoilet er garanteret af skridsikker funktion, det stabile design og den brede sædekant. Mærket Bieco har stået for den højeste kvalitet og innovative produktudvikling i mange år. Vores legetøj til babyer og småbørn er alle underlagt de strengeste retningslinjer i tyske produkt- og sikkerhedsstandarder. Bieco ønsker at få børns ansigter til at lyse, hvorfor alle design er lavet med kærlighed til vores små.

Produktdetaljer:
  • Design : blå
  • Mål: bredde x længde x højde 35x 29x 32 cm
  • Perfekt læringshjælpemiddel til små børn
  • Ergonomisk design
  • Splash vagt

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Bieco Potte antislip trend blå
Bieco Potte antislip trend blå
119 kr