Baby Dan Flex XL kamingitter hvid
Vejl. pris¹
1.119 kr
Pris
661 kr
Fri fragt
Du sparer
458 kr-41%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A142879

EAN: 5705548030636

Baby Dan Flex XL kamingitter hvid
Flex XL kamingitteret er perfekt egnet til at holde barnet væk fra ovnen/kaminen.

Gitterets enkelte sektioner kan placeres frit - også dør-sektionen. På denne måde kan du sammensætte sektionerne, så det passer bedst til din stue. Gitteret kan bruges både i hjørner og på lige vægge.

Ud over ildsteder kan gitteret også benyttes andre steder, hvor det er vigtigt at afgrænse en bestemt del af eller et hjørne i et værelse.Flex XL kamingitteret kan forlænges.

Produktdetaljer:
 • Ekstra bred dør
 • Voksne kan åbne gitteret med blot én hånd
 • Nem montering - monteringsdele medfølger
 • Kan forlænges
 • Flex XL kamingitteret består af en ekstra bred dørsektion, to brede sektioner og to smalle sektion. Vægbeslag til montering følger med
Tekniske detaljer:
 • Farve: Hvid
 • Højde: 71 cm
 • Materiale: Metal
 • Passer i åbninger fra 90 til 270 cm
Bemærk: Ekstra sektioner kan købes separat

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Baby Dan

Baby Dan - Det sikre valg til dit barn

Baby Dan er en dansk virksomhed fra Låsby og blev grundlagt i 1947 af Øjvind og Elna Andersen. Virksomheden producerer og leverer sikkerhedsprodukter, tekstiler samt møbler og meget andet udstyr til børn i alderen 0-5 år. Baby Dan eksporterer mere end 90% af produktionen, er ISO 14001 miljøcertificerede og medlem af Global Safety Cooperation. Med udgangspunkt i kerneværdierne tryghed, opfindsomhed og ansvarlighed, er Baby Dan synonym med de højeste kvalitets- og sikkerhedsmæssige standarder. Hos Baby Dan tages ansvaret som producent alvorligt og der er høj fokus på, at fremstille løsninger som du og dit barn kan være 100% trygge ved. Næste år er det 50 år siden, at firmaet lancerede deres første sikkerhedsgitter.  

Baby Dans historie

Baby Dan blev oprindeligt grundlagt under navnet Øjvind Andersen og i begyndelsen blev der primært produceret dukkevogne. Flere produkter kom til i løbet af årene, blandt andet et specielt sengegitter som blev særligt populært. Senerehen fik sønnen den ide at viderudvikle det popuælære sengegitter, således at gitteret også kunne anvendes ved døre, trapper og vinduer. I 1968 kom det første sikkerhedsgitter i omløb. I 1983 blev grossistfirmaet Baby Dan Aps etableret, grundet den store udvikling og deres bredde sortiment.

Virksomhedens mission samt vision

De har en vision om, at være verdens førende leverandør af sikkerhedsudstyr til børn i alderen 0-5 år samt om at være en væsentlig aktør i Skandinavien hvad angår funktionelle produkter til børn i alderen 0-5 år. Hos Baby Dan finder man et bredt samt dybt sortiment, idet de tilbyder forskellige produkter inden for blandt andet møbler, home safety og sikkerhedsgitre. Der arbejdes på at skabe et sikkert miljø, hvor børn bor og lege, med fokus på sikkerhed, funktionalitet, kvalitet og design.

Anmeldelser

Kundebedømmelser - Baby Dan Flex XL kamingitter hvid
Gennemsnitlig produktbedømmelse: 8 Bedømmelse
 
6
 
2
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
 • 100% uafhængig
 • Absolut transparent
 • Fra kunde til kunde
Anmeldelser
Se alle produkt anbefalinger

Vores Topseller

Baby Dan Flex XL kamingitter hvid
Vejl. pris¹ 1.119 kr
661 kr