Lige nu: 10x babypoints ♡
Lige nu: 10x babypoints ♡
saml ekstra points
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Baby Dan Beskyttelsesgitter sølvfarvet
-21%
Vejl. pris¹
245 kr
Pris
194 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
51 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A142895

EAN: 5705548008062

Baby Dan Beskyttelsesgitter sølvfarvet
Varme gryder og kogeplader er til særlig fare for børnene. Beskyttelsesgitteret sørger for at holde børnehænderne på afstand. Kan nemt demonteres, når det ikke skal bruges. Kan indstilles i størrelse og tåler msakinvask

Stabilt beskyttelsesgitter, som kan monteres hurtigt.


Gitteret monteres ved hjælp af speciale-tape. Monteringsklipsene sørger for at du kan demontere gitteret. De limede skinner må dog ikke fjernes, sålænge gitteret skal bruges.

Egnet til komfur med bredden 50-70cm.
Højde: 11,4 cm

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

BabyDan

Baby Dan - Det sikre valg til dit barn

Baby Dan er en dansk virksomhed fra Låsby og blev grundlagt i 1947 af Øjvind og Elna Andersen. Virksomheden producerer og leverer sikkerhedsprodukter, tekstiler samt møbler og meget andet udstyr til børn i alderen 0-5 år. Baby Dan eksporterer mere end 90% af produktionen, er ISO 14001 miljøcertificerede og medlem af Global Safety Cooperation. Med udgangspunkt i kerneværdierne tryghed, opfindsomhed og ansvarlighed, er Baby Dan synonym med de højeste kvalitets- og sikkerhedsmæssige standarder. Hos Baby Dan tages ansvaret som producent alvorligt og der er høj fokus på, at fremstille løsninger som du og dit barn kan være 100% trygge ved. Næste år er det 50 år siden, at firmaet lancerede deres første sikkerhedsgitter.  

Baby Dans historie

Baby Dan blev oprindeligt grundlagt under navnet Øjvind Andersen og i begyndelsen blev der primært produceret dukkevogne. Flere produkter kom til i løbet af årene, blandt andet et specielt sengegitter som blev særligt populært. Senerehen fik sønnen den ide at viderudvikle det popuælære sengegitter, således at gitteret også kunne anvendes ved døre, trapper og vinduer. I 1968 kom det første sikkerhedsgitter i omløb. I 1983 blev grossistfirmaet Baby Dan Aps etableret, grundet den store udvikling og deres bredde sortiment.

Virksomhedens mission samt vision

De har en vision om, at være verdens førende leverandør af sikkerhedsudstyr til børn i alderen 0-5 år samt om at være en væsentlig aktør i Skandinavien hvad angår funktionelle produkter til børn i alderen 0-5 år. Hos Baby Dan finder man et bredt samt dybt sortiment, idet de tilbyder forskellige produkter inden for blandt andet møbler, home safety og sikkerhedsgitre. Der arbejdes på at skabe et sikkert miljø, hvor børn bor og lege, med fokus på sikkerhed, funktionalitet, kvalitet og design.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Baby Dan Beskyttelsesgitter sølvfarvet
4.5
25 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 15
 
4 stjerner
| 6
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 2
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Baby Dan Beskyttelsesgitter sølvfarvet
Baby Dan Beskyttelsesgitter sølvfarvet
Vejl. pris¹ 245 kr
194 kr