Baby Dan Beskyttelsesgitter Flex M hvid
Variant:
 • Baby Dan Beskyttelsesgitter Flex M hvid
 • BabyDan sikkerhedsafskærmning Flex M sort

599 kr
Pris
555 kr
Fri fragt
Du sparer
44 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A280530

EAN: 5705548028190

Baby Dan Beskyttelsesgitter Flex M hvid
Flex er et system af fleksible elementer, som kan anvendes på mange forskellige måder, fx. til brede døråbninger, trapper og kaminer. Flex er et konfigurationgittersystem, som er fremstillet af den danske producent Baby Dan.

Alle Flex produkter:
 • Fremstilles i Danmark
 • Har en ekstra bred dørsektion
 • Kan åbnes med blot én hånd af en voksen
 • Kan hurtigt og nemt monteres
 • Alle monteringsdele medfølger i leveringen
 • Kan sammensættes individuelt
 • Passer i døråbninger fra 90 til 146 cm
 • Højde: 71 cm
 • Fås i sort eller i hvid

Flex M består af en ekstra bred dørsektion. To smalle sektioner og vægbeslag er inkluderet. Hvis du ønsker det, kan du udvide gitteret ved at tilføje smalle eller brede sektioner eller yderligere sektioner. Ekstra sektioner kan tilkøbes separat

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

BabyDan

Baby Dan - Det sikre valg til dit barn

Baby Dan er en dansk virksomhed fra Låsby og blev grundlagt i 1947 af Øjvind og Elna Andersen. Virksomheden producerer og leverer sikkerhedsprodukter, tekstiler samt møbler og meget andet udstyr til børn i alderen 0-5 år. Baby Dan eksporterer mere end 90% af produktionen, er ISO 14001 miljøcertificerede og medlem af Global Safety Cooperation. Med udgangspunkt i kerneværdierne tryghed, opfindsomhed og ansvarlighed, er Baby Dan synonym med de højeste kvalitets- og sikkerhedsmæssige standarder. Hos Baby Dan tages ansvaret som producent alvorligt og der er høj fokus på, at fremstille løsninger som du og dit barn kan være 100% trygge ved. Næste år er det 50 år siden, at firmaet lancerede deres første sikkerhedsgitter.  

Baby Dans historie

Baby Dan blev oprindeligt grundlagt under navnet Øjvind Andersen og i begyndelsen blev der primært produceret dukkevogne. Flere produkter kom til i løbet af årene, blandt andet et specielt sengegitter som blev særligt populært. Senerehen fik sønnen den ide at viderudvikle det popuælære sengegitter, således at gitteret også kunne anvendes ved døre, trapper og vinduer. I 1968 kom det første sikkerhedsgitter i omløb. I 1983 blev grossistfirmaet Baby Dan Aps etableret, grundet den store udvikling og deres bredde sortiment.

Virksomhedens mission samt vision

De har en vision om, at være verdens førende leverandør af sikkerhedsudstyr til børn i alderen 0-5 år samt om at være en væsentlig aktør i Skandinavien hvad angår funktionelle produkter til børn i alderen 0-5 år. Hos Baby Dan finder man et bredt samt dybt sortiment, idet de tilbyder forskellige produkter inden for blandt andet møbler, home safety og sikkerhedsgitre. Der arbejdes på at skabe et sikkert miljø, hvor børn bor og lege, med fokus på sikkerhed, funktionalitet, kvalitet og design.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Baby Dan Beskyttelsesgitter Flex M hvid
4.7
23 Kundeanmeldelse
 
5 stjerner
| 16
 
4 stjerner
| 7
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hvad er eKomi?

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Inholdet hentes ...
Se alle produktanbefalinger

Vores Topsellers

Baby Dan Beskyttelsesgitter Flex M hvid
Baby Dan Beskyttelsesgitter Flex M hvid
599 kr
555 kr