STACCATO  Termiske jeans til drenge blå denim

STACCATO Termiske jeans til drenge blå denim


Størrelsesguide
Variant:
  •  STACCATO  Termiske jeans til drenge blå denim
  •  STACCATO  Termiske jeans til drenge mørkeblå

Pris
149 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A282052

STACCATO Termiske jeans til drenge blå denim
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO byder på mange praktiske detaljer og imponerer med gode pasformer med farverige og usædvanlige Print s. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på børnevenlig funktionalitet. Med stor opmærksomhed på detaljer STACCATO materialer, kvalitet og pasform. Moderigtige farver, lækre stoffer og et frækt look: det er STACCATO Baby- og børnemode!Disse cool termobukser er en hyggelig hverdagsvenlig ledsager til din lille dreng. Ydermateriale: ren bomuld. Indvendigt materiale: blød bomuldsblanding, elastisk linning, der kan foldes over, bukselomme på forsiden og baglommer.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% bomuld
  • Kan vaskes op til 40 °C

Tilbehør

Pris
97 kr
Pris
183 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

 STACCATO  Termiske jeans til drenge blå denim
STACCATO Termiske jeans til drenge blå denim
149 kr