10% på udvalgte kategorier
10% på udvalgte kategorier
kopiér koden:
VNV18187
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikr dig din kupon
TRÄUMELAND dynesæt marssvin 100x135cm / 40x60cm
Bæredygtig
Vejl. pris¹
320 kr
Pris
312 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A024208

EAN: 9120018355051

TRÄUMELAND dynesæt marssvin 100x135cm / 40x60cm
TRÄUMELAND dynesæt

Träumeland dynesæt MARSSVIN skaber et perfekt, hygiejnisk sengeklima. Grundet anvendelse af high-tech træfibre er der sørget for en lige varmefordeling, lang holdbarhed. Sengesættet byder Deres barn en bekvem, hyggelig sovekomfort. Også velegnet til allergikere.

• Tæppe (100x135cm)
• Pude (40x60cm)

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

miljøvenlig produktion

Virksomheder med miljøvenlig produktion omfatter producenter, der er bevidste om deres økologiske ansvar og handler derefter. Disse virksomheders fokus er produktion af højkvalitets og holdbare produkter. Dette omfatter ikke kun indkøb af bæredygtige råvarer, men også overvågning og optimering af produktionsprocesser. Målet er at bruge ressourcerne så effektivt som muligt og at undgå negative miljøpåvirkninger. Der er også et stort antal certifikater, som kendetegner produkter fra bæredygtig produktion. Disse omfatter for eksempel den nordiske svane, den grønne knap eller bluesign.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Träumeland

Komfortabel søvn bliver til virkelighed

Hvem vil ikke gerne sikre at deres børn får den bedst mulige søvn. Med madrasser fra Träumeland er du sikker på, at dit barn får nøjagtig hvad det har brug for under søvnen. Virksomheden går højt op i deres materialevalg og sørger for at alle materialer bliver bearbejdet i en lille by nær Donau i Østrig. Madrasserne bliver givet en helt særlig belægning, der sikre at fugt ikke kan trænge ind i madrassen. Dette sikre at madrassen vil forblive åndbar og dermed ikke vil ophobe varmen. På denne måde sikre du at dit barn ikke vil ligge og blive kold af sit eget sved. Ud over dette, anvender firmaet en avanceret form for skum, der gør at madrassen tilpasser sig nøjagtig til dit barns krop.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: TRÄUMELAND dynesæt marssvin 100x135cm / 40x60cm
5
156 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 128
 
4 stjerner
| 22
 
3 stjerner
| 3
 
2 stjerner
| 2
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

TRÄUMELAND dynesæt marssvin 100x135cm / 40x60cm
TRÄUMELAND dynesæt marssvin 100x135cm / 40x60cm
Vejl. pris¹ 320 kr
312 kr