Hotline: 80705752Nyhedsbrev Fri fragt ved køb over 500 kr Service
Sidste chance inden jul!
Sidste chance inden jul!
RABAT:
Op til 500kr.
00
tim
00
min
00
sek
Klik her!i

Inspiration førstegangsudstyr

Følelsen at have alt handlet ind og gjort klar til den lilles første vigtige tid er en vidunderlig følelse. Selvfølgelig er det vigtigt at være forberedt på alt og have taget alle forholdsregler nødvendige, derfor har vi lavet denne liste hvori du kan finde alt hvad man har brug for! Listen har vi selvfølgelig også lavet således at den tager højde for forskellen mellem en vinter og sommer baby!


Førstegangsudstyr til børneværelset

Det er altid på rart at være på forkanten med de praktiske ting, inden den lille ny melder sin ankomst, herunder hører indretningen af børneværelset. De kommende forældre kan gennem indretningen af værelset udtrykke deres glæde, mens de venter spændt på den lille ny. Derfor har vi lavet en kort oversigt med inspiration til indretningen af det første børneværelse.

Der findes to indretningsmuligher. Et børneværelses kompletsæt er en ganske praktisk pakkeløsning, da der medfølger alle vigtige møbler på én gang: en seng eller en vugge, et klædeskab, et puslebord. Et kreativt alternativ er at bestille alle møbler enkeltvis og kombinere dem alt efter smag og behag.

❤ Vores bestseller - indretning til børneværelset ❤
Til spændende familieudflugter

Som nybagte forældre medfølger nye behov, som kan dækkes ved hjælp af en række af basale produkter. Allerede på første tur hjem fra sygehuset, er det vigtigt at have dette rette udstyr parat i form af barnevogn og babyautostol.
Frisk luft og motion er både godt for dig og dit barn. Med den rigtige kombibarnevogn samt passende tilbehør eller med en praktisk slynge kan du og dit barn nemt og mobilt komme rundt.

❤ Vores bestseller - babyautostole❤ Vores bestseller - barnevogne & klapvogne ❤
Tips til forøget sikkerhed i hjemmet

Sikkerhed har altid den højeste prioritet for forældre når det drejer sig om de små. Dagligdagsbekymringer angående barnets sikkerhed kan dog nemt ophæves med enkelte tips og tricks. Derfor har vi lavet en liste over sikkerhed i hjemmet.

❤ Vores bestseller - sikkerhed i hjemmet ❤
For en god start i livet

Amning er specielt vigtigt i barnets første 6 måneder af livet. Modermælk giver dit barn alle de vigtige næringsstoffer den har brug for og hjælper dit barn til at opbygge sit immunforsvar. Ud over dette styrker amning også bånd mellem forældre og barn. Find i vores liste alle de vigtigste produkter til en rolig amning for både mor og barn.
Desværre fungere amningen ikke altid som man havde håbet på. Dette kan fx komme af at man er stresset, syg eller at man har fået forkerte instrukser om amningsprocessen eller at babyen bruger en forkert teknik. Hvis du er urolig eller har spørgsmål hertil kan en sundhedsplejeske altid hjælpe til med gode råd.

Hvis amningen stadig ikke fungere som den skal eller hvis du af andre årsager ikke vil amme, så findes der selvfølgelig også ander alternativer som fx modermælkserstatning. Modermælkserstatning har præcis som moderens egen mælk alle næringsstofferne som babyen har brug for, for at vokse.


❤ Vores bestseller - amning ❤
Alt hvad du behøver for at pusle!

Mange forældre har en masse tanker omkring hvad der er nødvendigt, når det kommer til praktiske bleskift. Hvad har man brug for? Hvad skal man have på puslebordet? Hvad for nogle bleer skal man købe, og hvad skal man have med, når man er på farten? Til højre har vi listet et par ting, som kan være praktiske at have. Alle disse produkter finder du nedenfor!

❤ Vores bestseller - pusle ❤
Glad baby

Som nybagte forældre er der mange første gangs-oplevelser som ofte også er som små milepæle for den lille ny familie. Dette kan fx. være det første bad, hvor der er et par forskellige faktorer man skal tænke på så som at indtil barnets navle er helbredet ordentligt kan du holde barnet rent med hjælp af fx bløde vaskeklude og vådservietter i kombination med lunkent vand (ca. 37 grader). Nogle børn har brug for at blive vasket hver dag i hudfolderne for ikke at få irriteret hud. Du behøver ikke at overdrive med vaskeprocessen, men det er vigtigt at huden holdes ren. I begyndelsen er det ofte nok at vaske med vand, eller senere med en mild sæbe eller baby olie som supplement.

❤ Vores bestseller - babypleje ❤Det første legetøj – masser af sjov til de helt små

Det første legetøj er altid vigtigt og følger babyen i en lang tid. Babylegetøj er udviklet til at fremme udviklingen og har derudover for det meste et farverigt design samt forskellige funktioner, som gør det spændende at lege med. Rangler, sutteklude, spilledåser samt uroer hører under det mest basale babylegetøj. Vi anbefaler kun at vælge legetøj som er testet fri for skadestoffer.

❤ Vores bestseller - legetøj ❤
Fra top til tå!

Når det handler om babytøj er funktionalitet og komfort det vigtiste, men derudover må det jo selvfølgelig også godt se flot ud! En nyfødt har ikke brug for så meget, men naturligvis varier udstyret afhængig af, hvornår barnet er født. I sommeren har en baby brug for andre tøj end om vinteren. For at få en nemt overblik, hvordan du og din baby finder ordentligt udstyr, har vi lavet en checkliste til det nødvendigt tøj.

❤ Vores bestseller - baby- & børnemode ❤


Vi ønsker et stort tillykke samt en god start for alle kommende samt nybagte familier fremover.
Dit pinkorblue.dk team