15% på barnevogne OUTLET ☀️
15% på barnevogne OUTLET ☀️
Kopiér koden:
EBV14768
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikr dig din kupon
BERG Rally APX Red 3 gear
Pris
5.839 kr
Fri fragt*
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A343234

EAN: 8715839082005

BERG Rally APX Red 3 gear
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Oplev de bedste oplevelser med BERG Rally. Denne seje Pedal gokart er solid e og sikker. Den holder sig stabilt på jorden selv i de skarpeste kurver. Oplev verden med denne seje Pedal gokart! Du behøver ikke at bekymre dig under dine eventyr, for BERG Rally opfylder alle sikkerhedskrav. Takket være BFR-systemet suser du rundt uden besvær. BERG Rally vokser med dig, så du kan nyde det i mange år fremover.

Rattet og sædet er justerbare, så du kan nyde din BERG Rally i mange år fremover. Det betyder, at du altid har den ideelle siddeposition på din Pedal gokart. Sædet kan indstilles i tre positioner, så du altid kan nå den Pedal e position. Desuden er Rally-ratet trinløst højdejusterbart, så det altid er nemt at indstille det i den rigtige højde. Så du kan suse gennem området uden at bekymre dig!

BERG Rally er udstyret med det unikke patenterede BFR-system. BFR er en forkortelse for Break, Forward , Reverse. BFR-systemet gør det muligt at bremse med Pedal og bakke straks efter stop. Det gør BERG Rally ekstremt let og let at køre!

Takket være de fire hjul har BERG Rally en fremragende stabilitet. Det betyder, at du kan køre hurtigt og sikkert gennem snævre sving. Det er praktisk talt umuligt at vælte, da der ikke er noget tippende øjeblik.

BERG Rally er udstyret med luftdæk. Da disse dæk har mindre rullemodstand og gør det lettere at træde i pedalerne Pedal , kører du særligt ubesværet. Det får dig selvfølgelig også til at køre hurtigere.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 124 x 71 x 69 cm
  • Materiale: stål
  • Brug af børnevenlige materialer af høj kvalitet
  • Egnet til både indendørs og udendørs brug
  • Opmuntrer dit barn til at lege
  • Alder: Fra 3 til 8 år

    Sponsoreret

    product_detail_ad

    Tilbehør

    Forsendelsesinformationer

    Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

    Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

    Vores Topsellers

    BERG Rally APX Red 3 gear
    BERG Rally APX Red 3 gear
    5.839 kr