Erstatningsforslag til udsolgte produkter

HUDORA ® My First Quad Boy 22041
-12%
p.t. udsolgt
Størrelsesguide Efterspørg størrelsen

398 kr
Pris
349 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
49 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A316065

HUDORA ® My First Quad Boy 22041
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
De justerbare rulleskøjter til børn My First Quad gør det nemt at komme til at stå på rulleskøjter for første gang og hjælper selv de mindste til at få en hurtig følelse af succes.

På fire støjsvage PU-hjul og med et robust PP-understel giver rulleskøjten særlig høj sikkerhed og stabilitet under kørsel. Hjulene med høj rebound, der glider på lukkede kuglelejer med en hårdhed på 82A, er ideelle til at køre på asfalten. Styringen af My First Quad er justeret, så sporet kan holdes uden problemer. En ledbeskyttelse på hælen og anklen giver støtte, og den integrerede stopklods på hver sko gør det nemt at bremse. Stopperne er placeret i den bageste ende af skoen, så selv yngre begyndere lærer her vigtige bevægelser, som senere bliver vigtige, når de skøjter Inline .

Med to tryklåsespænder med ratelstrop tages rulleskøjterne til børn hurtigt på og tilpasses optimalt til foden - det er så nemt, at børnene selv kan tage My First Quad af og på. Lufthuller i skallen og udskæringer i overskoen sikrer optimal ventilation selv ved højeste aktivitet. Inderskoen er aftagelig og kan vaskes.

Den usædvanlige Design på My First Quad er tilpasset de særlige krav, som nybegyndere har. De ekstra store baghjul med en diameter på 80 x 20 millimeter sikrer sammen med de mindre forhjul (40 x 18 mm) et sikkert fodfæste - men er lige så iøjnefaldende og muntert designet som den farverige rulleskøjte design , som giver børnene masser af sjov. Lysten til at bevæge sig i det fri er forprogrammeret.

My First Quad rulleskøjter til børn kan justeres sikkert og trinløst i otte trin via en træk- og drejemekanisme på en rutsjebane - og den vokser med dig takket være kombinationsstørrelser.

Produktdetaljer:
  • Slagfast PP-chassis med høj slagstyrke, forstærket med nylon.
  • Kan justeres i 4 forskellige størrelser
  • PP-manchet og nylonskal
  • Tekstil, solidt syet tåkappe
  • Push-Lock-spænder
  • TPR-stopper på hver sko
  • Med ventilationssystem
  • Aftagelig og vaskbar hældel
  • Støbte PU-fælge, høj rebound, 82A
  • Carbon kugleleje 608ZB
  • Kan belastes med op til 20 kg
Opmærksomhed
Brug med beskyttelsesudstyr. Må ikke anvendes i trafikken.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Hudora

Hudora - Sport, fitness og lifestyle

Siden 1919 har den tyske virksomhed Hudora stået inde for kvalitets sportsudstyr og tilbehør til både forældre samt børn. Hudoras populære produkter er internationalt anerkendt og sælges i hele Europa. Virksomhedens vision er at frembringe sikre, holdbare samt moderne produkter, der fremstilles under retfærdige arbejdsforhold og en bæredygtig produktion. Hudora tilbyder et bredt produktsortiment med blandt andet løbehjul, trampoliner, cykler, gynger, rulleskøjter samt yderligt sportsudstyr, der garanteret fremmer glæden ved bevægelse. Alle Hudoras produkter lever op til de højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: HUDORA ® My First Quad Boy 22041
5
275 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 225
 
4 stjerner
| 43
 
3 stjerner
| 3
 
2 stjerner
| 2
 
1 stjerne
| 2
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers