Geuther Puslebord Vægophængt natur / hvid Folie 032 Stjerne

Geuther Puslebord Vægophængt natur / hvid Folie 032 Stjerne


Pris
1.212 kr
Fri fragt*
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A201457

EAN: 4010221079606

Geuther Puslebord Vægophængt natur / hvid Folie 032 Stjerne
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Wicki: simpelthen pladsbesparende
Det sammenklappelige puslebord Wicki er et pladsbesparende, praktisk mirakel, som kan åbnes og lukkes med én hånd, så man har en hånd fri til at koncentrere sig om den lille. Wicki tilbyder uundværlig opbevaringsplads til plejeprodukter, tøj og dejligt tilbehør og er perfekt til familier, der ønsker at organisere deres bolig effektivt for at skabe masser af plads til at leve og være sammen som en familie.

Detaljer om produktet:
Puslekommode
  • Farve: natur
  • Mål længde x bredde x højde: 63 x 12 x 84 cm
  • Mål, når den er foldet sammen: 24 cm dyb
  • Hyggelig og blød med hovedbeskyttelse
  • Kan vaskes
Inkluderet i leveringen:
  • Hylde til skiftetøj

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Geuther

Træ – det bedste fra naturens side

Geuthers produktion tilgodeser bæredygtig skovdrift og har fokus på genanvendelig materiale. Deres produkter fremstilles af de bedste materialer og med henblik på minimal ressourcespild. Under produktionen tages der ikke kun hensyn til børnenes sundhed, men også til deres medarbejdere. Geuthers sortiment Med mere end 100 års erfaring anses Geuther som specialister inden for deres område. Der tilbydes et dybt sortiment indenfor sikkerhed, børneværelset samt spil. Alle produkter lever op til de nyeste sikkerhedskrav og er ligeledes testet fri for skadelige stoffer.

Vores Topsellers

Geuther Puslebord Vægophængt natur / hvid Folie 032 Stjerne
Geuther Puslebord Vægophængt natur / hvid Folie 032 Stjerne
1.212 kr