10% SUPER KUP!
10% SUPER KUP!
Rabatkode:
SBSD5515
00
tim
00
min
00
sek
Klik her!i
ZÖLLNER madras Dr. Lübbe Air plus, 70 x 140 cmZÖLLNER madras Dr. Lübbe Air plus, 70 x 140 cm

ZÖLLNER madras Dr. Lübbe Air plus, 70 x 140 cm


969 kr
Pris 792 kr Fri fragt
Du sparer
177 kr (18%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A007323

ZÖLLNER madras Dr. Lübbe Air plus, 70 x 140 cm
BABYMADRAS

Mærkevarekvalitet fra ZÖLLNER.

Babymadras til aflastning af rygsøjlen.
• Byder på fremragende liggegenskaber.
• Optimal bortskaffelse af CO2.
• Egnet til allergikere.
• Aftageligt betræk.

Madras-kerne:
• 3 lag: Wellness-skum / fleece-kerne / koldskum for bedst mulig liggekomfort i henhold til det elastiske princip + høj friskluftcirkulation.

Betræk:
• Baby Fresh & Dry – funktionsstof.
• Fugtbeskyttelse og høj luftgennemtrængelighed.
s • Aftageligt betræk sørger for optimal friskluftcirkulation.
• Vaskes ved 60° C.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Zöllner

Kvalitet og komfort til baby og forælder

Den tyske virksomed Julius Zöllner blev grundlagt for mere en 50 år siden og har gennem de sidste årtier fremstillet kvalitetsbevidste produkter til både baby og forældre med den højeste standard indenfor sikkerhed og komfort. Virksomheden fokuserer på, at fremstille brugervenlige produkter, som passer til familiers individuelle behov og dermed gør deres hverdag nemmere. Julius Zöllner er derfor et populært og internationalt anerkendt mærke. Deres brede sortiment består blandt andet af åndbare babydyner og hovedpuder, komfortable madrasser, praktiske ammepuder og ammepudebetræk, bløde soveposer, sugestærke stofbleer, farverige kravletæpper, elastiske stræklagner, vandtætte sengeindlæg og meget mere!

Enestående kvalitet til en konkurrencedygtig pris

Største delen af Julius Zöllners produkter bliver håndlavet i Bayern, Tyskland. Siden virksomhedens grundlæggelse i 1962 gennemfører Julius Zöllner regelmæssigt kvalitetskontrol og overvåger produktionen af deres varer grundigt. Således kan virksomheden altid sikre, at deres produkters kvalitet lever op til kundernes forventninger og behov. Endvidere byder mange af Julius Zöllners produkter på et Øko-Tex®-label, som garanterer af varene lever fuldt op til de strenge europæiske krav i henhold til en human-økologisk produktmærkning og indeholder derfor ikke skadelige stoffer.

Innovation og tradition

Julius Zöllner kombinerer innovation og modernitet med kvalitet og tradition. Derfor arbejder Julius Zöllner tæt sammen med børnelæger og jordmødre, når de designer et nyt produkt. Et resultat af dette samarbejde er for eksempel madrasserne fra serien ”Dr. Lübbe”, som byder på en enestående 3-lags opbygning for den bedst mulige luftcirkulation samt liggekomfort.
ZÖLLNER madras Dr. Lübbe Air plus, 70 x 140 cm
969 kr
792 kr
Top mærker