ZELLMOPS Ammemærke Sæt Blau
119 kr
Pris
105 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
14 kr-12%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A254770

ZELLMOPS Ammemærke Sæt Blau
Disse ammemærker med et blå-hvidt mønster hjælper dig med at holde styr på sideskifte under amningen.

Søvnløshed og amning - det kan nogengange ske, at du glemmer, hvilket bryst der egentlig er det næste. Det er her, Zellmops ammemærker hjælper: De praktiske mærker kan let klippes på din amme bh før eller efter amning. Så du har altid en lille påmindelse om, hvilken bryst du sidst ammede.

Sættet består af 3 ammemærker: Mørkeblå med hvide prikker, hvid med mørkeblå striber og hvis med mørkeblå kroner. Så har du altid et ammemærke lige ved hånden og har nogle til overs, hvis et skulle blive væk.

Produktdetaljer:
  • Mål: 10 cm, 5 cm sammenklippet
  • 100% polyester med print
  • Trykknapper af metal

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

ZELLMOPS Ammemærke Sæt Blau
119 kr
105 kr
Top mærker